Wiken Shopping lagik….yihaaaa~~~


Semalam hari shopping sedunia…hihi
mmg best wooo shopping utk anak2
mmg rambang mata jadinye
pedahal sblm nie dh belikan anak2 baju utk raya
tp bila dh kuar nie haruslah shopping lagik..hihi

meh tgk Yan shopping ape smlm

Yang nie baju2 dan seluar jeans untuk Aiman

Yang nie baju2 dan seluar jeans untuk Haziq…
bdk paling comei kt umah..hihihi

Yang nie hubby pnya…hihi..
smlm x bnyk pilihan utk hubby…so rembat 2 benda tu je..

Sempat lg Yan rembat baju tido a.k.a baju kelawar 3 helai
pastu hubby pun sama rembat towel 4 helai gak

Psstt!! Yan beli Makeup..hihii..
rasanya last yan beli masa time keje2 dulu
pastu hubby ada belikan jugak
tp pakai time ada kenduri ke function ke mcm tu ler
klu setakat jln2 carik mkn ngan hubby yan hnya guna fndation dan compact powder
plus lip gloss aje…malas nk makeup tebal2..malu uuuuuuu…hihihi
tp ntah tetiba smlm teringin nk beli makeup baru..hihihi
semangat raya nie..makeup pun yg biasa2 aje
xdelah branded sgt..last hubby beli yg Clinique
ada bnyk lg tu…x pakai sgt
..saje tukar angin guna brand yg lain…
biasa yan guna Avon aje..hihihi

Baju2 kat atas tu nak kasik kat adik laki dan pompuan
dan kameja tu utk ayah tercenta

Kain pasang kat atas nie nak kasik sedekah kat balu2 kat kg Yan

dh alang2 posting psal shoppingkan..
so yan posting gak kat sini baju2 yang yan beli baru2 nie dari blog si An
baju mmg lawa2..rambang mata jadinye
jom layanzz

Baju2 nie baru pakai 2 helai…
baju yg beli kat Jusco baru nie pun x pakai lg…
huhu..tamak betul yan nie kan…

Fuh…pnjang lebarnya entry kali nie
besok lak final shopping sblm terbang ke sdk
besok benda yg Yan nk shopping ialah…ceh..list nie..
tudung raya…hihi..kerongsang, tudung utk mak
dan kek pisang 10…nie mmg fevret 1 family…
so haruslah beli bebanyak..

ok…entry tamat…hihi..bsk lak ok..

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge