Hepi Besday buat anakku Muhammad Haziq 2 Tahun

yanmie 1


Selamat hari lahir buat anak ibu yg tercenta Muhammad Haziq
ibu doakan moga panjang umur, murah rezeki
dan jadi anak yang soleh…
patuh kepada ajaran-NYA dan patuh pada kedua org tua
moga kelak nanti jadi anak yang berguna..amin

Thanks jugak buat rakan2 di facebook yang mengucapkan hari lahir
dan mendoakan untuk anak yan

Hari nie xde apa2 sambutan besday
maklumlah hari bekerja..huhu..sabar yea haziq sayang
tapi insyallah wiken blh lah bawa anak2 gi Sepang tgk motogp dan makan2
mudahan diorg enjoy…

ok..chow dulu…nk tgk masakan kt fesbuk tu..ekekeke…

One thought on “Hepi Besday buat anakku Muhammad Haziq 2 Tahun

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Konvoi ke keratong dan HANDSETKU hilang...huhuhu

Salam buat semuapepagi buta lagi yan dah hapdate blog niesemalam mmg bizi sgt2aktiviti smlm konvoi ke Felda keratong, phgada majlis kenduri kawin kwn en.hubbymajlis mmg meriah sgt2..ramai tetamu yg hadir tapi sayangnyer…huhuhuHANDSETKU HILANGuwaaaaa….dh kena curikleka pandang lain 2-3 saat je dh kena rembatmasa nie duk ngan aiman basuh tgnhanset letak […]

Subscribe US Now