Konvoi ke keratong dan HANDSETKU hilang…huhuhu

yanmie 1


Salam buat semua
pepagi buta lagi yan dah hapdate blog nie
semalam mmg bizi sgt2
aktiviti smlm konvoi ke Felda keratong, phg
ada majlis kenduri kawin kwn en.hubby
majlis mmg meriah sgt2..ramai tetamu yg hadir

tapi sayangnyer…huhuhu
HANDSETKU HILANG
uwaaaaa….dh kena curik
leka pandang lain 2-3 saat je dh kena rembat
masa nie duk ngan aiman basuh tgn
hanset letak kt tepi aje
tunduk kejap je, alih2 tgk hset dh hilang
pastu pakcik sorang nie tnya..napa?
Yan ckp ler hset hilang
pakcik nie pun baik hati
dia cubalah nak call hset yan
call sekali bunyi lg..kali kedua dan seterusnya off dh

pastu bgtau en.hubby yang hanset yan hilang
adoiii…masa nie takut gak nk bgtau..huhuhu
yelah takut kena marahkan..
sekali tu en.hubby tnyalah camne leh hilang a.k.a kena curik
yan citerlah kat dia..
pastu en.hubby ckp tu ler LALAI
takpelah…nak buat camne, takde REZEKI

fuh…nasib baik ler x kena marah bagai kan..cuma ckp camtu je
tp tu ler tetap sedih jugak
sbb hanset tu bnyk kenangan dlmnye
tak sempat yan nk transfer segala gmbr2 dan video
semasa raya dulu dan gambar2 yg terbaru..huhuhu
yg menyedihkan lagi hanset tu hadiah dr en.hubby
takpelah yan redha aje…anggaplah xde REZEKI yg mcm en.hubby ckp

So blk dr sana..terus singgah shopping compleks
ptg tu jugak dpt HANDSET BARU..ekekeke..
later yan hapdate yea..

nak memasak2 dulu, coz pagi nie nak ke Sepang
gi tgk Motogp ngan en.hubby, anak2 dan bawa sekali adik ipar
tp yg x syioknyer xdpt nk kontek kwn2 yg gi sepang
aduhaiiii…no semua dh hilang
harap kengkawan yg gi sepang tu klu nmpk yan tegur2 lah yea
yan ngan family duk kat bhgian Main Grandstand

okies lah..out dulu..later sambung lagi..

One thought on “Konvoi ke keratong dan HANDSETKU hilang…huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Wiken gi tengok Motogp kt Sepang

Semalam kami gi Sepang tgk Motogp mmg best…mcm selalunya suasana mmg meriah kami sampai sana awal dlm kul 11.30pg race start kul 12.00tgh nasib baik ler parking kt bhgian bawah ada… klu tak haruslah menempuh jem kt bhgian parking atas tu..huhu Tengoklah motor besar punyalah bnyk.. diorg konvoi..yg nie rasanya […]

Subscribe US Now