Salam buat semua
alahai sian betul blog yan nie…huhuhu
mmg skrg nie kemalasan tahap gaban nk menghapdate blog
tak tahu ler napa..nak jenguk blog pun malas
adakah blog yan nie nak kena cat baru
barulah yan rajin menghapdate kot..hihihi
semacam boring lak…huhuu..sabar jelah

Gambar bersama kak myza dan anak daranya…
Sori gmbr x clear..huhuhu

oklah nie nk citer pasal hari jumaat hari tu
tetamu istimewa dr kajang
Kak Myza dan keluarga datang bertandang ke teratak buruk Yan
thanks yea kak sudi dtg ke umah yan nie
ini adalah pertemuan kali kedua kami
tapi maaflah kak takde apa yg special dpt yan sediakan
hajat dihati nak buat menu masakan sabah
iaitu nasi kuning berserta lauknya, nasik impit dan kuah kacang
tapi apakan daya..time nielah gas nak abis..huhu
dan time nielah blender lak xleh guna (tetiba rosak)…aduhai..
time kak ina ngan kak amy aritu dtg pun sama..gas bocor..sabar jelah
so apalagi..jln pintasnya call Dominos Pizza lagik ler

mlm tu hanya pizza dan biskut raya aje menu yg dpt disediakan..huhu
nak tempek gmbr pizza pun dh malas…asik pizza…pizza…pizza…
org nk tgk gmbr pun boring…huhuhu

Kak Myza gak ada kasik yan pes soto dan pes mee bandung
Pes soto nie mmg serba serbi blh buat
letak dlm msk kicap pun marbeles…yan dh buat..mmg sedap!
lenkali nak lagik kak…hihhii…(tak malu!)
yang pes mee bandung tu x try lagi
pastu bunga kantan pun ada gak sekali
kak myza amik blkg umah…fresh lagi tau..kembang2 lagik bunganya..
yg bunga kantan nie yan dh guna semalam
yan msk asam pedas tenggiri…hihii..mmg sedap letak bunga kantan..

Terima kasih buat kak myza dan keluarga atas kesudian bertandang ke umah yan
mohon maaf salah silap andai terkasar bahasa sepanjang kita bersama
Yan seronok dpt kenal dan jumpa ngan akak
ada masa nak jumpa lagi…
kita gi picnic yea..hihi..angan2 je yan nie..ahaks..