Baby with transport contest

Kali nie nak masuk lagi 1 contest..hehe
hah cukup lah untuk kedua anak2 Yan masuk contest
kot2 ada luck kan..hehe..lgpun dpt gak memeriahkan suasana
kali nie masuk contest untuk Haziq
tajuk contestnya Baby with Transport
Korang kalau nak join klik SINI
Jom follow syarat2nye…senang aje pun..

1. mestilah jd follower aku and masukkan dlm bloglist korang….Done!
 

2.copy banner kt atas kt sidebar anda and ltk kan link contest ni…no link no qualified…Done!
 

3. Buat satu entri & upload kan pic ank korang dgn aksi bersama transport diorang, letakkan nama , umur dan ceritakan sedikit pasal pic tu….transport tu xkira lah bentuk ape…tapi yg diorang main lah…walker x termasuk k…Done!

4. umur anak korang mestilah 0-3 tahun...kalau pic tu diambil smasa umur ank anda x melebihi 3 tahun boleh lah diterima…yeay haziq blh masuk..hehehe

5.hanya 1 pic saja yg dibenarkan utk diupload kalau korang nk ltk banyak pun xpe tp aku lah yg rambang mata nk pilih…tajuk kat atas je dterima Done!

6. hanya seorang ank jek yg dbenarkan msuk contest ni…kalau yg ramai ank dia ade pic dgn transport, korang pilih lah yg tercomel skali nk ltk kt n3 tu…hehe buleh? Done!

7. contest ini bermula pada hari ini 15 Nov 09 dan akan berakhir tepat pada pukul 12 tghari 15 Dis 09. selepas dr tarikh tu x akan dilayan k… Wokey!!

8. terbuka kepada boy n girl k…Orait

9. sesudah wat n3 contest ni silalah tgal jejak kat bawah bersama link korang k…Orait
  

Dan inilah gmbr yg dipertaruhkan untuk contest nie

Nama dah umur mcm yg kt dlm gambar tu

basikal nie baru lg belikan

sbb masa blk kg utk raya kt kg (Sabah) 
mmg ada janji bila blk Klang nanti nk belikan basikal
Tau2 sedang plane elok je landing…anak2 ckp *Yeay nk beli Basikal…* hehee
dan besoknya Mak Bapak diorg pun menunaikan janji…hehehe..
Bebudak nie pantang nk janji itu ini…sure diorg tagih punya
so jgn memandai nk berjanji2 ngan diorg…hahahaa
Ok buat sesiapa yg nak join Contest nie
Silalah ke blog Umminabilah yea
contest berlangsung pada 15 Nov – 15 Dec

You Might Also Like

2 Replies to “Baby with transport contest”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge