Bola vs Sehati Berdansa


Alahai malam nie ada siaran langsung bola sepak
dan siaran langsung sehati berdansa
aduhai….klu ikutkan nak sangat2 tgk sehati berdansa
tapi en.hubby nie sure lah dia nak buka bola..huhuhu

nampak gayanya nak kena sorok remote estro nie..hehe
takpun adil..dua2 xyah tgk
bg anak2 tk tv (Astro ceria)..hehehe
Tv dlm bilik tu xde Astro
yg ada kat bawah nie je
tp mcm x best lak tgk tv separate dr anak2 dan en.hubby…huhuhu
tgk lah mlm nie mood en.hubby camne
ada luck leh tgk sehati berdansa
takpun tggu en.hubby ckp…
“takpe bsk sehati berdansa ada ulangan”…hhuhuhu

Apapun channel yg dibuka malam nie
harap2 x membosankan
tapi rasanya bolapun ok gak kot
mesti sengit malam nie
tiket yg dijual pun abis licin…
aduhai…bola pun bola lah…

Psstt!! korang rasa pasukan mana yg menang?
klu tnya yan lah kan…yan rasa kelantan kot..hehehe
bape gol tu x reti nak nujum..
takpun mana yg menang tu yang Yan sokong..hehehe

psstt!! korang sokong pasukan mana??

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge