eeee geli geleman lah pulak weiii…

yanmie 2
Korang kawan2 semua
nie td Yan buka pesbuk Yan
duk tgk video yg Kak Na sharekan dr Youtube
adoii nasib baik time tgk nie dh lepas time mkn
klu tak mmg x lalu nk mkn..
eee…rasa geli geleman sampai ke telinga, tengkuk..semuanyaaaa
tgk video bawah nie
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GiHtUFuGgSA]
Mmg betul ke ek ada org buat camnie?
sapa ada info pasal nie bolehlah share kat sini
nak jugak tau
eeeeeeeee…tolong!!!! 
geli geleman lah pulak rasanya…adoiii

2 thoughts on “eeee geli geleman lah pulak weiii…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Win a HP Mini with Windows 7 Everyday from DiGi

Kawan2 semua jgn lepaskan peluang untuk memenangi Contest dari Digi caranya mudah aje..x susah manapun contestnya bermula dari 6 Nov 09 – 6 Dec 09 apa yg perlu korang buat cumalah melanggan Digi broadband ataupun yg dah guna Digi broadband pun blh join See hadiah harianya….kalau dpt nie bestnye lah […]

Subscribe US Now