Jom buat duit dengan Paypal Wishlist

Salam buat semua
ok hari nie Yan nk kongsikan pasal DUIT…lagik…hehehee
dh jadik mata duitan dh skrg nie…Ops…bkn sebarang mata duitan ok!
yang nie sama gak mcm program2 yg lain tu
Paypal Wishlist..pernah dgr tak??
hah…Yan tau pun dr pesbuk Yan nie ha ramai yg invite
tu yg nk share ngan kengkawan yg lain
Tapi yang nie caranya mudah sgt2 lah…

pg tadi Yan baru register
then dptlah USD 1 baru sejam dh naik USD 3
klu duit mesia setelah di tolak, tambah, darab bahagi adalah dlm RM10.17
sapa nak kasik wooo dlm masa sejam leh dpt bnyk tu…ehehe
buktinya kt gmbr bwh nie yea…

Ok cara register plak sgt2 mudah
korang kenalah ada akaun Facebook yea
Yan tau kwn2 semua mesti dh ada akaun kan
klu yg xde tu blh buka akaun facebook korang kat SINI dulu
kemudian register kat Paypal 
free aje pun, x kena bayar…register pun senang sgt
xyah garu2 kepala….hehehe
dah register Paypal pastu korang klik banner bawah nie yea

Klik banner bawah nie 
kalau nk join cam Yan ok!
Meh kita sesama kaya…
klik Banner atas tu yea untuk Paypal Wishlist

You Might Also Like

One Reply to “Jom buat duit dengan Paypal Wishlist”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge