Jom mewarna bersama Aiman

yanmie



Gambar atas nie hasil warna dr Aiman..hhehee
kelakar je yan tgk
ada ke patut kepala hello kitty tu kaler biru
hahaha…layazzz je..

Psstt!! kali nie Aiman lepak kat SINI
Yan mmg kurang surf tenet skrg
duk sibuk dedahkan aiman dgn pembelajaran melalui beberapa website
yang yan rasa blh membantu untuk perkembangan minda Aiman
antaranya permainanonline.com, Starfall.com dan Uptoten.com

Kalau korang ada website yg blh dikongsikan
blh lah bgtau yan kt sini yea..
sharing is caring kan..kan..hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

DVD-RAM Drive buat hal lah pulak

Gambar pinjam dr en.google Dari semalam Yan nak install 2-3 softwaretapi asyik xblh aje..hampeh betulYan pnya DVD-RAM Drive nie x running pulak diaketiga2 dvd software yg en.hubby belikan xleh nk bukaaduhaiii frust betul lah tak tahulah apa masalahnyatetiba lak dvd-ram nie peningyg peliknya buka cd lain blh pulakpendek kata DVD-RAM […]

Subscribe US Now