Mudahan semuanya selamat buat CikMin

yanmie 6
Salam buat semua
adoii…tetiba rasa nebes mcm nk beranak lah pulak..ehehe
orang lain yg nk beranak yan pulak terlebih2 nebes..
apa kes nie??
Nie pasal semalam YM ngan Cik Min
pastu kejap td pulak baca entry Cik Min…lg sgt nebes..ehehe
mudahan selamat yea semua dan dipermudahkan segala2nya
Insyallah kalau takde apa2 hari nie akan lahirlah baby comel
yg mana nama gelarannya gitu femes sekali kat alam cyber nie
ha..sapa lagik klu bkn baby CK Junior Kak Min
kakkkkkkk…..x sabarnya nk tgk baby CK Junior
ha..pasnie leh announce nama betul dia..ehehe..
dan jgn lupa tempek gmbr sekali
adoii yan pulak teruja nie…*terlebih over*
Psstt!!..duk mengidam baby gegirl nie..ekeke…
tah bila lah kan…??

6 thoughts on “Mudahan semuanya selamat buat CikMin

  1. Salam Yan..

    Nak baby girl ek? Apakata kita curi senduk nak, Yan curi senduk akak, akak curi senduk Yan..hehe.

    p/s: akak lak teringan nak baby boy…ekekekeke

  2. Kamsiah,

    akak..ehehe..doakan mudahan, manalah tau pasnie leh dpt baby girl lak kan..ewah!

    yg bongsu nie dh umur 2thn lebih kak…dh blh dh buat anak..ekeke..*ayat x tau malu*

  3. Eryn,

    yelah aku nebes nie..dh 3thn x banak..bila dgr kengkawan nk bertarung nyawa..lagik lah..eh aku call xdpt2 tu yg buat risau gak tu..

    Mudahanlah semuanya selamat buat kakmin dan babynya..

    aku doakan utk ko jugak:-

    Ya Allah Ya Tuhanku
    aku bermohon padamu
    kurniakanlah sahabatku *Eryn* ini
    cahayamata untuk menerangi hidupnya dan jugak suaminya
    sesungguhnya Engkaulah maha pengasih lagih maha penyayang…Amin..

  4. yan sabo yan..ko nebes aku lagik nebes..aku dengo sore kakmin steady jer lagik tadik..ko lak bikin nebes…

    psss doakan aku lak..baby twin laki ngan gegirl ekk..wah nak due terus tamaka kau kan…satupun tak lepas lagik nak due lak

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Tahniah buat CikMin atas kelahiran CK Junior

Semalam dapat SMS dari KakMin a.k.a CikMin yang dia dah selamat melahirkan baby CK Junior melalui tingkap yg paling mahal, berat 2..7kg… pada pukul 10.13mlm di Hospital Naluri, Wangsa Maju syukur alhamdulillah..Tahniah yea kak Yan tumpang hepi atas kelahiran baby nie Jaga diri, jaga mkn minum kena ikut betul pantang […]

Subscribe US Now