Sakit Perut ke Klinik Pakar Wanita

yanmie


Semalam kami ke klinik
Yan x bape nak sihat 2-3 hari nie
asik pening2 dan sakit perut
ptg semalam mmg kira tahap xblh tahan sakit perut ya amat
sms en.hubby supaya blk awal
coz Yan mmg xleh nk bangun dh..
nak buat keje2 umah apatah lagi
abis lenguh satu badan
perut pulak sakit ala2 contraction
aduhaiiii…sampai nanes2 menahan sakit

Tak lama lepastu en.hubby pun sampai umah
kesian jugak Yan tgk dia
balik2 bknnya dpt berehat dulu
malah sibuk melayan anak2
mandikan anak2 sbb dh kul 7ptg anak2 x mandi lg
Yan mmg sungguh2 x blh nk bergerak
nasiblah anak2 Yan fhm keadaan Yan smlm
diorg pun xde buat hal..ikut je terbaring mcm Yan

Lepas en.hubby dh setel2kan anak tu
lepas maghrib kami ke klinik Pakar Wanita
Ramai jugak patient yg ada kt klinik tu
nasib baiklah x menunggu lama
sbb masa nie perut dh sakit sgt2

Kt dlm bilik doktor tnya sakit apa
Yan pun citerlah segala sakit2 nie kan
doktor siap scan lg perut nie ha..
dia tnya bila last jepun memerintah
Yan ckp ler 2 mmgu lepas..baru sgt lg..
dia kata ok xde pape nie..clear
lepastu dok suruh amik air kenceng
dok cek plak air kenceng


So smlm dok ada kasik 3 jenis ubat
dok ada kasik kad appointment
sabtu nie kena pegi lagik untuk follow up
so smlm Yan dh start makan ubat2 yg dok kasik
dok x suh yan amik lain2 ubat / produk
xyah diet dulu dok kata

Lepas dari klinik
en.hubby singgah ke Giant Bkt Tinggi
beli KFC aje utk mkn mlm
yelah Yan mmg xlarat sgt nk memasak
anak2 pun sian gak mkn Nugget, Roti bun, Kentang putar je
nasiblah diorg leh kenyang gak..aduhai sian anak2ku

Alhamdulillah subuh td en.hubby kejutkan
Perutpun dh takde sakit2 dh
kembali normal seperti biasanya
agaknya klu x pi klinik smlm sure Yan xleh tido dgn nyenyak
So pagi nie rasa segar sgt2
xde rasa sakit perut, sakit bdn dan pening pun dh xde
Alhamdulillah…

Terima Kasih buat en.hubby
kerana bersusah payah buat itu ini untuk isteri tercentanya
hanya Allah S.W.T saje yg dpt membalasnya
love u…muah2…hehehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Nak tukar nama Domain yang baru

Salam buat semuasemalam dh discus dgn en.hubby pasal nak tukar nama domainrasa mcm boring pulak guna nama domain yg sedia ada niefamily mcm susah sgt nk ingat nama domain skrg nie..huhuupanjang sangat..hahahayelah kadang tu naik boring lak nak jwb pertanyaan adik dan kakak yanasik nk tnya apa nama domain aje..hampeh […]

Subscribe US Now