Seronoknyer berNuffnang

yanmie 3
Salam buat semua
korang nak tau..sejak aktif bernuffnang nie sonok sgt
sbb dpt kenal ramai kengkawan
dulu2 nie xde pun rajin mana nak berblogwalking
tapi now mmg rajin
nak2 lak kengkawan yg lain mmg bg kerjasama
sbb apa yan kata diorg bg kerjasama
sbb bila diorg menjerit kt mesejbox yan kata dh klik2
mmg betul sbb cek kt refereal nuffnang mmg ada hits dr diorg
xkisahlah bape bnyk pun diorg klik, yg pnting diorg klik
dan yg pnting 1 ip ada 1 unic user..
klu klik bynk kali pun lg bgus blh menaikkan page impression
Klik2 yg masuk dlm blog nie pun
semuanya bkn 100% dari kengkawan yg menjerit kat shoutbox
ada jugak dtgnya dari Enjin Carian
buktinya gmbr bwh nie
See…Rata2 yg masuk dr enjin carian semua carik pasal diet..ehehehe
dh jadik mcm blog Diet lak..ekekeke
Apa pun mmg seronok dpt kenal2 ngan kengkawan nuff
mmg xde yang paksa2 suh klik2 pun
semuanya bagi kerjasama..Yan suke…suke…
bak kata bom321
Slogan 1Nuffnangers
Klik di dahulukan
Income di utamakan
Selamat mencetak duit buat kengkawan semua
Tinggal aje jejak kt shoutbox
insyallah yan mmg akan balas klik2 korang tu
jgn risau…Yan ada bnyk masa utk klik2…
ehehhee..*bertuah pnya housewife*
lantaklah org nk kata apa pasal kita yg gila2 klik nie
sapa xnk duitkan..ekekeke..bknnya susah pun..just klik2 aje
Yang duk mengata tu sebenarnya jeles ngan kita..ahaks..

3 thoughts on “Seronoknyer berNuffnang

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Google Index dan SEO

Sejak tukar domain name nie Trafik blog jatuh merudum maklumlah SEO dh xkenal dgn link blog baru Yan nie yang duk masih terindex link blog yg lama so hasil kerja keras 1 mggu alhamdulillah naik balik trafik blog..fuh!!! lega tapi tu ler xdpt nk pintas lg link blog lama yg […]

Subscribe US Now