TERJAH: Kenapa Nuffnang aku dapat Buffered Earning tp Ads tak show dalam blog?

Baru nie ada terbaca pasal masalah Suki

yg mana ads bufferednya x running kt blog
tp kt earning ada menunjukkan buffered ads
so di pun gi lah tnya kt nuffnang
nie ha kt bwh Yan sharekan pasal masalah yang dihadapinya
kot2lah korang pun ada masalah yg sama kan…
so sila baca sampai abis yerk…

Sebelum tu.Sila rujuk [http://sukiprattle.blogspot.com/2009/11/digi-buffered-ads-ku-xjalan.html]

Kenape ek?Sila baca.

  1. Ok firstly sebenarnye tak wujud pun  “buffered  campaign” seperti yg digembar gemburkan tu. Yang blogger salu pggl/salahanggap “buffered campaign” tu sebenarnye ialah “Metered CPM” campaign
  2. So ape “buffered earning”  yg korg nmpk dlam section “earning” tu?
    Tu sebenarnya ialah current earning yg korg terima untuk kempen “Metered CPM”  korang. Dan apabila kempen “Metered CPM” tu dah selesai sume earning dlm “buffered earning” tu akan dimasukkan ke dalam “Metered Earning”
  3. “Metered CPM” ni akan korg dpt klu advertiser rasa nk beli unique visitor  dari trafik blog korg. N ikut advertiser la bape lama dia nk kempen tu jalan. So katela advertiser beli 1500 unique visitor & nk kempen tu jalan selama sebulan. Maka korang akan nmpk la 50x je (1500/30) ads tu kuar kat blog korang sehari. (tp klu cam blog aku ni yg kurg trafik mgkn advertiser beli 90 je so sehari kuaw la 3x je iklan)
  4. Camne nk tau bape unique visitor yg advertiser beli dari blog korg? Oh.. itu confidential nuffnang & advertiser beb..
  5. So ape citew klu ads “Metered CPM” xkuar kat blog? Oh pihak nuffnang kasitau ak jgn risau kuar ke idak, blogger akan tetap dibayar untuk “Metered CPM” berdasarkan bilangan trafik unique visitor ke blog korg..
  6. Tp..tp lagi..klu ade org klik sbnrnye untung sket ar..Hanye untuk yg capai >= 0.2 CTR je dapat benefit.Untuk setiap click akan ditambah CTR Bonus kepada earning..
  7. Mende CTR nih? CTR = Click Through Rates = Total Unique Click / Total Unique Visitor.

    Neway Thanks kepada pihak nuffnang yg dgn pantasnye menjawab soklan2 aku. Cyg lah nuffnang Muacks
    p/s: boleh baca soal jawab aku &  pihak nuffnang spt di bawah ini… Klu de pape yg aku salah paham sila btulkan

    AKU , NUFFNANG

    I notice in earning section that i\’ve got a buffered campaign for digi..somehow i notice that it didnt appear in my blog, can you please assist me.
    thank you for your time

    Hi Jefri,

    There isn’t such thing as a Buffered Campaign.

    I think you must have mistook it for Metered Campaign. Earnings pending when you’re running a Metered Campaign are placed in a table called Buffered Earnings. More information regarding Metered Campaign as follows;

    Metered CPM (mCPM for short) campaign
    Advertisers choose which blogs they want to advertise on based on their target audience, desirability of ad placement, style of writing, availability of ad units, membership exclusivity and etc. Advertisers buy a certain number of unique visitors from your blog that will be able to view the ads for a period of time. The number of uniques that they bought will be divided equally to number of days the campaign is meant to run. Let’s just say if an advertiser buys 1,500 unique visitors from your blog that will be able to see their ads for a duration of 1 month, this means, each day, the ad will only be visible to the first 50 unique visitors of your blog. You will be paid according to the number of uniques the advertiser bought at the end of the campaign period. Your earnings will be kept in the Buffered Earnings table and transferred to a new table called ‘Metered Campaigns’ at the end of the campaign which is tallied to your Current Earnings.

    I hope the information I shared is useful. 🙂

    Cheers,
    Robb Chew
    Blogger Relations Executive
    Nuffnang Sdn Bhd
    www.nuffnang.com.my

     
    i see..so there is no buffered campaign? pardon me for my mistake.

    I wondering is there any way that i can check how many unique visitors did the advertisers bought from my blog?
    Because lately i didnt see any of the “Digi Internet LR” mCPM ads on my blog and the buffered earning stays still.Are the Buffered earning updated daily?

    Again im so delightful for your quick and informative reply earlier and sorry for asking too much questions.. 🙂

    hi there, another question that i miss earlier

    Did the blogger gets any earning for just the unique visitor in mCPM campaign?

    thanks..



    Hi Jefri,

    For mCPM campaigns, the amount of uniques an advertiser purchase from your blog are confidential. However, rest assured that the number is reachable based on your previous weeks’ traffic average. You’ll be paid accordingly to the number of uniques purchased nevertheless, be it whether you see them on your blog or not. Any clicks recorded for these campaigns does not pay separately, but if the campaign in your blog records a higher CTR of 0.2% or more, you’ll be given a bonus for your campaign.
    Cheers,
    Robb Chew
    Blogger Relations Executive

    Nuffnang Sdn Bhd

    www.nuffnang.com.my

    Kredit to Suki



    Psstt!!! ihik..syiok sdiri skrg nie…ekekeke…
    sbb buffered ads hanya ada pada mereka2 yg bertrafik tinggi..vangga wooo…
    betul tak aina oiii…ehehe

    You Might Also Like

    3 Replies to “TERJAH: Kenapa Nuffnang aku dapat Buffered Earning tp Ads tak show dalam blog?”

    1. tak reti sgt la kita ngan nuffnang ni sebenarnyer yan..hahahaha~ org suh letak sbb nak duit..kita pon letak je la..itu pon bukan kita yg letakkan..shiemz yg letak sbb kita x reti..tau2 la kita ni kan yan..hahhahaha
      `

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    CommentLuv badge