Semalam Hanset Yan bunyi menyanyi2
dpt call dr dak Eryn
dia nk tnya camne nak restore File yg dah terdelete dr Recycle Bin?
aduhai dear…camne tu..dh buang nk kutip blk…ekekeke
Nasib guru IT ko nie ada tau.
meh follow tutorial bawah nie yea dear…
mudahan ko dpt blk gmbr tu…
Peringatan
Yan tidak bertanggungjawab sekiranya korang menyalahgunakan
cara ini untuk kepentingan diri sendiri 
ataupun untuk buat benda x baik…huhuhu
klu korang buat jugak…tidak ada kaitan dgn Yan ok!
korang tanggung sdiri
entry nie sekadar berkongsi Ilmu
sekian harap MAKLUM
Follow langkah2 di bawah :-
Download dahulu software RECUVA klik kat bawah
*Recuva software nie direct donlod dr filehippo*

 
Ok…bila korang dh ikut step2 kt atas tu..
dan berjaya buat *eleh bknnya susah pun..eksyen lah ko yan*
korang blh lah gunakan program tu untuk
mencari blk segala fail yg korang dh buang tu
sama ada korang buang dr hard disk / Recycle Bin *yg xde BAPA*
Cthnya Yan pnya yea…*Kasik Screen Shoot sikit*
So bila dh jumpa fail yg korang nak tu
Tickkan saje dan klik pada RECOVER
dan letakkan saje kat mana korang nak
sama ada dlm C ataupun mana2 partition
Yiihaaa~~ so harap Eryn hepi yerk..
blh dpt blk gmbr yg terdelete tu…ekekeke