Mengembalikan file yang terdelete dari Recycle Bin

yanmie 14
Semalam Hanset Yan bunyi menyanyi2
dpt call dr dak Eryn
dia nk tnya camne nak restore File yg dah terdelete dr Recycle Bin?
aduhai dear…camne tu..dh buang nk kutip blk…ekekeke
Nasib guru IT ko nie ada tau.
meh follow tutorial bawah nie yea dear…
mudahan ko dpt blk gmbr tu…
Peringatan
Yan tidak bertanggungjawab sekiranya korang menyalahgunakan
cara ini untuk kepentingan diri sendiri 
ataupun untuk buat benda x baik…huhuhu
klu korang buat jugak…tidak ada kaitan dgn Yan ok!
korang tanggung sdiri
entry nie sekadar berkongsi Ilmu
sekian harap MAKLUM
Follow langkah2 di bawah :-
Download dahulu software RECUVA klik kat bawah
*Recuva software nie direct donlod dr filehippo*

 
Ok…bila korang dh ikut step2 kt atas tu..
dan berjaya buat *eleh bknnya susah pun..eksyen lah ko yan*
korang blh lah gunakan program tu untuk
mencari blk segala fail yg korang dh buang tu
sama ada korang buang dr hard disk / Recycle Bin *yg xde BAPA*
Cthnya Yan pnya yea…*Kasik Screen Shoot sikit*
So bila dh jumpa fail yg korang nak tu
Tickkan saje dan klik pada RECOVER
dan letakkan saje kat mana korang nak
sama ada dlm C ataupun mana2 partition
Yiihaaa~~ so harap Eryn hepi yerk..
blh dpt blk gmbr yg terdelete tu…ekekeke

14 thoughts on “Mengembalikan file yang terdelete dari Recycle Bin

  1. Sherry,

    yihaa~~ best2..nnti posting lak gmbr lama2 tu nk tgk..hehehe..

    hari nie nk kasik tau tp takut confius, so dh follow step nie oklah dpt blk gmbr tu kan..ekekeke…Tahniah yek..

  2. Ms Aireen Mohd,

    hah blk nnti try blk..klu ko follow yg aku ajo nie insyallah ko jumpa blk gmbr dinner boy tu..

    Psssttt!! spek ko tu meh bg kt aku jerk..aku pnya x ingat letak mana dh hari tu pindah..huhu..nk amik lesen nie kena ada spek..huhuhu

  3. Daddy Cool,

    sama2 kasih daddy, ekceli ilmu nie dh lama dlm simpanan kepala hotak..cuma bila ada kwn2 request baru yan buat entry nie..yelah takut gak kan klu org salah guna..huhu..

    apa pun sharing is caring kan..kan..kan..

  4. Ms Aireen Mohd,

    hah semua tu gmbr yg pernah wujud dlm lappy ko…sama ada dr internet temp file ataupun hard disk ko.

    gmbr dinner boy tu leh je ko carik..ko tick kt bhgian recycle bin kt wizard tu. sometimes gmbr x kuar..so ko carik nama file tu jer..senang je..sure ko mesti jumpa blk..

  5. yan tanks aku da try ni…apsal kuar tah hape hape gambi ni…pokok tomato bagai..aku rase aku lumpenah amik gambo pokok tomato bagai ni..huwaaaa kat mn la inspektor gadget ni pg selongkar..den nak gambo dinner boy jerk….huwaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Buffered Nuff ku yang mahsyuk...

haip…korang, skrg nie nuff lmbt jerk kan nk hapdate earning..huhhu mmg lepas klu x silap hari rabu diorg masukkan mmgu nie x tau lah bila pulak kan.. korang mesti bnyk yg dpt buffered tu kan tp yg best buffered Yan nie…ekekeke ads xde show kt blog tp earning berjalan dgn […]

Subscribe US Now