Raya Aidil Adha di Jengka, Pahang

yanmie 2
Raya Aidil Adha kami blk ke kg en.hubby
di jengka, Pahang
balik 3 hari jer…xleh lelama sbb isnin en.hubby dh masuk keje
kami bertolak mlm jumaat…eheehe..mlm jumaat dlm keta

Sebelum bertolak blk kg
kami singgah dulu ke Shah Alam hntr cousin Yan
so lepak2 dulu kt umah adik…yiihaaa…jumpa anak buah kesayangan
Tapi sblm tu kami singgah jap gi mkn mlm
layanzzz pic okey!
Aiman dah Haziq my Permata Hati yg tiada tandigannya…

 
Haziq mmg anak Ayah…mmg rapat betul…sometimes jeles tgk…hehehe
My Cousin yg study kt UMT tgh cuti sem
habiskan masa cuti2 kt Umah Yan dan Adik kt Shah Alam

Lepas mkn2 terus gi umah adik
sempatlah jugak layan citer hantu TV3 kt umah adik…hehehe
so dh lepak2 jap kami terus blk ke kg

See my son blh lepak2 bagai kt dlm keta…hehhee
siap main itu ini…
hiks…baru perasan pnjgnye rmbt Aiman
Perjalanan dr Shah Alam ke arah KL jln mmg clearlah jugak
xde jem sgt…cuma bila dh sampai cheras pergerakan agak perlahan
kenderaan bnyk sgt…maklumlah semua pakat blk kg kan..
Bila time masuk ke ke susur tol gombak…
uwaaaa….nak nanes je rasanya klu Yan yg bawa keta…hehehe
jem uuuuuuu….sepanjang2 tol gombak sampai le ke tol karak
bayangkan perjalanan yg biasanya mengambil masa 3 jam dh jadik 5 jam
adoiii mmg sian kt en.hubby..
dh ler dlm perjlnan keta pnya econ tetiba jerk rosak..huhu
nasib baik ler x hujan..klu tak haruslah kepanasan…hehehe
Kami sampai kg dlm kul 3.30 pg mcm tu
balik2 xde nak lepak2 dh…rehat jap pastu terus masuk tido
penat wooo…even x bawa keta pun..
sbb kena mengecikkan diri dlm keta
anak2 dua2 tido kt seat blkg tmpt yan nie ha..
so bersempit2 lah dgn diorg…huhuhu
Menu pagi raya rendang my MIL..sedap wooo
pastu ada ketupat daun palas,
mihun sup..marbeles + sambal kicap..adoii sedapnyer mak!
kuih2 raya…
en.hubby duk kg kejenye asik mkn..mkn..mkn…hehe..
jgn mrh yea sayang..
Gambar budak tecik nie jer yg sempat di snap
Aiman dh ntah pegi memana dh…hehehe

Hah..sempat lg tu en.hubby kait buah rambutan
bawa blk klang…hehehe..
now keje Yan dan anak2 duk melantak buah rambutan tu jerk
oh yea…buah betik pun ada nie ha..xlarat nk mkn
nasib baik anak2 jenis layan semua jenis mknan..ngeee~~~
Tamat sudah citer nie…yiihhaaaa~~~

2 thoughts on “Raya Aidil Adha di Jengka, Pahang

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Aksi ceria si comel bersama stereng

Masuk contest lagik nie wei.. korang layan jerlah yea…hehehe contest kali nie dibuat oleh Mummy Ryn bersempena ngn 2nd Birthday Adamyg bakal menjelma Disember ini tajuk contesnya AKSI CERIA SI COMEL BERSAMA STERENG Jom tgk syarat2nye yea… Copy banner kat atas ni boh kat sidebar korang berserta ngn link contest. […]

Subscribe US Now