Selamat Hari Lahir buat Eryn

Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you,
Happy Birthday dear ERYN
Happy Birthday to you! 

siap nyanyi utk eryn lg…ekekeke 

Aku senang dpt mengenalimu wahai eryn
walaupun kita baru saje jd kawan
tapi aku rasa macam dh bertahun2 kenal ngan ko
senang bila berkawan ngan ko…hepi weiiii
ko nie mmg hepi go lucky arr

Lagu nie ku tujukan khas tu ko..

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8xZLVIDBXJU]

Takde apa yg aku dpt kasik kt ko
hanyalah doa dari seorang kawan
Tapi sure klu kita jumpa nnti aku kasik adiah 
ko jgn request keta, rumah, TV, Rice Cooker, Lappy…
dan yg sewaktu dgnnye…hahhaa..
mmg aku x mampu nk kasik..hehee 
apa pun yg penting ikhlas kan..kan..kan…

Psssttt!! nmpknya thn nie ko last berangka 20-an kan…hehehe
ekceli eryn nie tua 2thn dr Yan..tp sbb dh terbiasa kau aku..layanzz je
klu pnggil kak eryn mcm felik lak..hehehe..
*Psst!! eryn, ko kan nmpk muda dr aku..ahaks..*

You Might Also Like

8 Replies to “Selamat Hari Lahir buat Eryn”

  1. weh aku suker la yg ko buat ni..ape tak tau nak balas ape kat ko…sgt suker…thanks ye sahabat…tetibe aku touching ni pahal…ko hempuk aku jap…aku bukan leh bebende gini touching..memtal tul aku ni…aku nak copy buh kat blog aku ….leh tak..ajo aku amik macam mane….

  2. aku tak der hal…weh terima kaseh yan…huwaa lagik sekali mak terharu gak ni…huhu maceh bebanyak..siap ade lagu..aku nagn boy tgk ni,,heheheh thanks again my fwen…

    haah baru kenal ko tapi da mcm berzaman kenal kan…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge