Stone Mortar a.k.a Lesung Batu dan Buah Keras

yanmie 8
Semalam gi shopping ke Mydin USJ
ala shopping brg2 dapur aje pun
biasanya shopping kt econsave, tp smlm saje ke USJ
fuh..jauh tu beli brg dapo…heehehhee
Antara barang yg dibeli ialah Stone Mortar a.k.a Lesung Batu
dh lama jugaklah carik lesung batu nie
 adalah 5 bulan gitu mencarik lesung batu
dan akhirnya…jumpa jugaks kt mydin mall USJ nie…hehehe
yg dulu pnya dh pecah…terjatuh masa punggah2 brg nk pindah dulu…

blh lah nk menumbuk2 pasnie..suke….suke…eheks~~

Psst!! nak tau otw blk umah
tgklah resit pembelian brg

Stone Mortar a.k.a Lesung batu

dlm BMnye Batu Mortir..bunyi cam Bom Mortir, 
cam bunyi mainan pun iye jugaks..hehe
 
Pastu yg jd persoalan bila masa kah Yan beli Buah Keras
opss!! buah keras yg digunakan dlm mskan ok!
Sekali belek2 lg rupanya org tu slh label brg…huhuhu
ekceli beli serbuk cili kasar tp dia gi kira buah keras pnya rege…hahha
patutlah murah benar 0.41sen jerk…
adoii Yan perasan pun dh blk umah
so anggap ajelah rezeki kan…bknnya sengaja pun…huhuhu
Minta HALAL yea en.mydin…eheehe

8 thoughts on “Stone Mortar a.k.a Lesung Batu dan Buah Keras

  1. kite lgk besh yang… dok borong brg kat ikea… mase tuh ramai org lerr teramat… mase dok byr kat cashier tuh cam pelik gak napela beli byk camgini bayonye mcm separuh je dr rege… malas nak pikir byk2 sbb org pon ramai… dan sampai tak smpt nak check resit… assume kononnye ade disc la…ngupe2nye cashier tuh charge separuh brg je… yg separuh lgk dpt pree… errkkk…. so kira rezeki jgkla kan?? hihi…

Leave a Reply to Yanmie Cancel reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Mengembalikan file yang terdelete dari Recycle Bin

Semalam Hanset Yan bunyi menyanyi2 dpt call dr dak Eryn dia nk tnya camne nak restore File yg dah terdelete dr Recycle Bin? aduhai dear…camne tu..dh buang nk kutip blk…ekekeke Nasib guru IT ko nie ada tau. meh follow tutorial bawah nie yea dear… mudahan ko dpt blk gmbr tu… […]

Subscribe US Now