hah  tajuk entry kali ini memang sangat HOT, memang tengah meletop-letop sekarang nie, Blog yang di maksudkan adalah blog si Aduka Taruna, yang menghina Kemangkatan Almarhum Sultan Johor.

Berikut petikan dari surat kabar dan Laporan Polis, Sumber SINI

Klik untuk tumbesaran gambar

Report Polis kat atas tu pulak datangnya dari Klang. 1 Malaysia report nie. Huh…nasib ko lah Bro…Kerana Blog badan binasa
`
Entry yang dikatakan menghina Kemangkatan Almarhum Sultan Johor “Dah mampos buat cara mampos la”, dia dah delete dan dia pun dah buat entry minta maaf terbuka kat blog dia.
~
Tapi nasib baik ada En.google Cache, so dapatlah Yan baca isi entry nya. Pendek saje isi kandungannya tapi yang pendek inilah membawa  kemarahan banyak pihak.
`

Sumber dari Google Cache

~

Tapi tulah kan…nak buat macam mana, Nasi dan menjadi bubur ataupun istilah lain terlajak perahu tak boleh nak gostan dah…huhuhu

Psstt!! glemer kejap ko wahai Bro Aduka Taruna…Hits online lk lebih…fuh! bila pulak nak keluar TV nie??? ngggegeee~~~