Ini adalah Entry Sticky Mode!

Sila scroll kebawah untuk Entry terbaru…


Salam buat semua. Korang nak hadiah tak? meh Yan nak kasik kat korang. Caranya mudah aje.

1. Apa yang perlu korang buat hanyalah copy paste ayat di bawah dan buat satu entry baru dengan memasukkan ayat dibawah sebagai entry korang dan publish Entry macam biasa.

Yanmieonline.com adalah sebuah laman blog peribadi Yanmie dan Keluarga. Tiada sebarang kaitan dengan yang hidup mahupun yang sudah tiada. Sekiranya ada, kemungkinan ianya hanyalah kebetulah sahaja. Yanmieonline.com dengan ini ingin mengadakan cabutan bertuah sempena Tahun baru 2010.

Pemenang untuk pertandingan ini akan menerima 1 set Minyak Wangi Pure dan Barangan Mutiara Asli dari Sabah. Opss!! lagi ada hadiah khas untuk referrer tertinggi akan menerima hadiah yang sama seperti pemenang utama

untuk keterangan lanjut tentang Pertandingan ini, baca di https://yanmieonline.com/2010/01/cabutan-bertuah-di-yanmieonline-com/

2. Entry korang mestilah menggunakan tajuk Cabutan Bertuah di Yanmieonline.com

3. Untuk referrer pulak jagan lupa nyatakan darimana korang tau tentang pertandingan nie. Contohnye ” Saya tahu pertandingan ini dari blog si A”

4. Sekiranya anda sudah menyiapkan Entry tersebut, sila tinggalkan komen di ruangan ini, agar mudah untuk Yan spotcek ok!

5. Pertandingan ini tamat pada 31/01/10 pukul 11.59pm

6. Cabutan akan dibuat oleh Putera kesayangan kami Aiman, bukti cabutan akan dikemukakan pada hari cabutan nama pemenang.

See sangat mudah untuk menyertai pertandingan ini.  Jom, jangan segan-segan yea..penyertaan dibuka kepada semua, tidak kira yang blogspot ataupun yg berdomain self hosted. Apa yang penting blog korang mestilah berusia sekurang2nya 2 minggu.

Gud luck untuk korang semua

Cabutan Bertuah di Yanmieonline.com

********************************************************************

Senarai Peserta / Referrer

1. Kak NgahYanmieonline.com

2. ZaiKulimKak Ngah

3. CikMinYanmieonline.com

4. ZuraYanmieonline.com

5. Daus – Yanmieonline.com

6. ErynYanmieonline.com

7. Mr.ShahrehYanmieonline.com

8. Budak Kedah – Yanmieonline.com

9. UtaraboyYanmieonline.com

10. BadaZai kulim

11. Mama BalqisZai Kulim

12. Ayu aka AfayufuYanmieonline.com

13. SalmiahYanmieonline.com

14. Monica – Mama Balqis

15. E-na@LovelykitchenCikMin

16. LisaYanmieonline.com

17. MarshaE-na@Lovelykitchen

18. RoslinaAyu aka Afayufu

19. IeyzaYanmieonline.com

20. Hanin – Malaysiagiveaway

21. IetaCikMin

22. Wani – Malaysiagiveaway

23. WNH – Malaysiagiveaway

24. Ayu IdrisYanmieonline.com

25. QamarguyzIeta

26. Zie FauziMy-Giveaway

27. IzancuteZai Kulim

28. Cik Lala Kismis – Malaysiagiveaway

29. NiaCikMin

30. KilaZai Kulim

31. JunizaZai Kulim

32. InasepiZai Kulim

33. NoahCik Lala Kismis

34. zbobotQamarguyz

35. NadyaCik Lala Kismis

36. InahasanZai Kulim

37. ct naen zubaidah – Malaysiagiveaway

38. Kak AzatieIeta

39. AziyanaMy-Giveaway

40. Izzah FarhanaKak Ngah

41. SakinahZai Kulim

42. Dilla – Malaysiagiveaway

43. CintaCouplezbobot

44. SueYanmieonline.com

45. MyraCintaCouple

46. Ameerkaromizbobot

47. TaufidZai Kulim

48. OgyZai Kulim

49. MokwoE-na@Lovelykitchen

50. Leeya – Malaysiagiveaway

51. h4ni3Yanmieonline.com

52. Shaneen – Leeya

53. Pak LongZai Kulim

54. FIT – Izzah Farhana

55. Nadiah – Leeya

56. ImanmomNadiah

57. EjaPak Long

58. Aisumichan – FIT

59. Suki – Yanmieonline.com

60. ElynnYanmieonline.com

61. Ruff – Suki

62. LanaCikMin

63. Eriyza – Yanmieonline.com

64. Seliparbesi – Ruff

65. Umie AlishaZai Kulim

66. Hairil Akif – Suki

67. UstazCahaya – Suki

68. MaliaMalikUmie Alisha

69. IntanE-na@Lovelykitchen

70. Mama TisyaMy-Giveaway

71. Edy5800Mr.Shahreh

72. MynaLana

73. UdaCikMin

74. MissEenTaufid

75. HaidaHida – Ruff

76. ArzizilinYanmieonline.com

77. Wahidah – Aisumichan

78. Mama ZuraTaufid

79. FarenovaYanmieonline.com

80. Fazzy – Yanmieonline.com

81. MilofloatFarenova

82. Wani –  Intan

83. Ummie MierahaziqSakinah

84. FarhalLana

85. ShuhadaLana

86. ElyaFarhal

87. Ieqa SwetLuv – Farenova

88. MieMr.Shahreh

89. CtnurkhijahShuhada

90. Kay – Ieqa SwetLuv

91. Ema – Ieqa SwetLuv

92. Ayu – Yanmieonline.com

93. WallpaperFarenova

94. Elienz87Elya

95. Miss EkinElienz87

96. Bed aka mamashasha –

97. Kak InaYanmieonline.com

98. K.ItaCikMin

99. AbieyCikMin

100. IbuDalilaKak Ngah

101. Miemiey – Malaysiagiveaway

102. Eliza – Suki

103. NurulYanmieonline.com

104. ZanaZaiKulim

105. Sue@nenieCikMin

106. 10IbuDalila

107. JamieSue@nenie

108. ZaxxE-na@Lovelykitchen

109. Pink – Yanmieonline.com

110. Baby – Pink


Cabutan Bertuah di Yanmieonline.com