I Love WordPress tapi jangan kata blogger WordPress Sombong ok!

yanmie 4

hari nie hari masuk hari ke 3 dengan WordPress, Syabas untuk diri sendiri, Semakin improve…kikiki…tambahan lagik dgn mengendalikan sendiri hosting yang di beli dari Sepaku Hosting. Terasa diri semakin matang *maklumlah dulu dengan blogger* mmg kematangan takde…hehehe..tau buat entry dan publis komen jerk…huhuhu

Tapi selepas nie mungkin korang takkan nampak nama Yan lagik diruangan komen blog korang…huhuhu…sbb kat komen korang tu setting x betul. Korang setting utk Registered User dan Open ID aje. So camne blogger WordPress mcm kami nie nak Komen?, hah pastu jgn duk bising2 kata blogger WordPress sombong ok!..camnelah nk komen klu kt setting tu x betul. Bak kata Kak Kujie,  klu takut orang nak spam jgn berumah ditepi pantai..hhuhu..*Panas seh ayat nie*…kikiki

Mungkin sebab itulah yg dimaksudkan oleh Kak Kujie dalam Entrynya “Blogger WordPress Sombong”. korang pi baca kat blog dia. Klik SINI pun boleh. hah…pasnie jgn duk kata yan sombong ok!

Psstt!! syioknyer ber WordPress dan Self Hosted nie…kikikiki.*Tapi masih duk terkial-kial lagik nie.hahahaa* Otai-otai semua sila tunjuk ajarku Sifu

4 thoughts on “I Love WordPress tapi jangan kata blogger WordPress Sombong ok!

  1. Buildings are expensive and not every person is able to buy it. Nevertheless, mortgage loans are invented to support different people in such cases.

  2. Blogspot ke wordpress tu bukan masalah, cumanya sebelum kita cakap ‘orgn tu sombong, orang ni sombong ” kita kena tahu juga kenapa – cek balik setting yang salah

    Kak Jie pun ramai kawan2 guna blogspot – tak de masalah pun. Ianya bergantung pada peribadi seseorang – what u give u get back
    .-= Kujie´s last blog ..Kenangan Ikan Asrama =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Alhamdulillah earning Nuffnang makin bertambah lagi

Terima kasih pada kengkawan yang sudi klik2 nuff Yan. Alhamdulillah tadi Yan tengok earning nuffnang makin bertambah. Ini semua hasil klik-klik dari kengkawan semua. Yan sangat hargai. So bila earning pun bertambah ada pulak rasa2 nak cash out duit tu. Oh! Tidak…tunggu dulu! ingat nk tunggu ads Samsung Corby tu […]

Subscribe US Now