Lagi Laman Blog Menghina Allah, Nabi dan Kesucian Agama Islam

Ya Allah…mengucap Tengok Laman Blog yang menghina Allah S.W.T, Nabi dan Kesucian Agama Islam.

Macam mana yea laman blog wordpress macam nie kita nak Flag? kalau blogspot tu senang je, semua orang tahu. tapi yang nie??? sesiapa yang tahu harap boleh dikongsikan bersama.

Mudahan sesiapa Umat Islam yang masuk ke blog tersebut tidak terpengaruh oleh penulisan blog tersebut. Tengok sahaja berapa orang yang tengah online tu??

Dah…cukup setakat ini, Yan tidak mahu mengotorkan rumah ini dengan cerita-cerita dalam blog tersebut. Korang buka sendiri. Klik SINI

You Might Also Like

4 Replies to “Lagi Laman Blog Menghina Allah, Nabi dan Kesucian Agama Islam”

  1. Macam mana nak cakap erk, penulis blog tu mmg bangan*.
    Mmg dah xder keje lain lah tu… dah sah² si kafir laknatullah yg empunya blog celak* tu… adess… dah buruk mulut daus duk maki org terkeji ni…
    .-= Daus´s last blog ..Cara Mudah Download Video Dari Youtube =-.

    1. salam shuko,

      flag tu maksudnya kita tanda, sama ada laman tersebut mengganggu sensitiviti org lain, ataupun laman tersebut berunsur lucah, spam atau sebaliknya. so pihak laman blog (wordpress, blogger…etc) dpt mengambil tindakan ke atas laman tersebut, sama ada laman tersebut di delete atau dalam review diorg.

      erk..klu tak betul..kwn2 yg lain tlg betulkan yea…

      tulah klu lah aku nie pandai menghack…aku dh hack dh semua laman blog yg mcm nie..huh….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge