Salam buat semua. Yan minta maaf kat korang atas kesulitan untuk mengakses laman blog ini, ini kerana seperti yang telah Yan pernah tulis dalam blog sebelum ini, Pihak Hosting akan melakukan kerja2 memformat server.

Syukurlah blog ini telah pun selamat di backup, hehe..nasib baik takde posting yang hilang..kalau tak nangis wooo…hahaha…*sampai camtu pulak…kikiki*

Buat kengkawan yang join contest cabutan bertuah, jangan risau Yan akan terjah korang balik ok. Ini disebabkan keadaan masa yang agak bizi disiang hari. hehehe….biziiii dengan kerja-kerja rumah tangga…

Psttt!!! harap-harap server tak down lagi selepas ini…Amin….