Salam all…minggu nie blogging time Yan memang terganggu dek Server yang selalu down, nie sebab pihak hosting sedang melakukan kerja2 terknikal, so blogwalking pun memang kurang, klik2 apatah lagi..huhuhu. So Yan nak sharekan Trafik Yan untuk 3 hari nie.

Ramai tak visitor yanmie?? ahaks..

Yang nie counter stats pada January 13, so baru nak masuk 3 hari guna Plugin nie…

Aksi panas mat rempit kat hotel nie masih ada jugak yang cari yea..hehehe

Kiraan terkini semasa Entry nie di Taip

Visit Per day (3 hari pnya stats)

Adeh…ramai jugak yg view guna IE, bawa2lah bertukar ke en.musang berjanggut..hehehe

Negara luar pun ada masuk gak..diorg faham ke tak bahasa rojak Yan nie…hehehe

Ini segala robot-robot yang datang meng-crawl blog Yan

robot2 nielah yang bekerja untuk memasukkan blog kita dalam enjin carian

Inilah dia keywords yang masuk Ke blog Yan melalui search enjin

psstt!! ramai jugak yang cari Yanmieonline.com yea..kikiki

wah tu dia…banyak hits dari CikMin…hehee…muuahhss kak! rajin betul akak gi blog Yan nie yea..kikiki

yea…nie jelah yang Yan sharekan dulu pasal Trafik yan 3 hari nie sejal guna hosting sendiri…ada apa2 info yang sharekan lagi nanti..okies…

Pssttt!!! minggu nie ramai yang komplen susah sangat nak masuk blog Yan. Maaf yea sebab kerja2 pihk server blum siap, so memang blog Yan nie akan kejap boleh buka kejap tak boleh (sever load tinggi), insyallah selepas nie blog akan stabil macam biasa…tp tulah Trafik pun turun…huhuhu..tgk jelah gambar2 atas tu…huhuhu