Re bloglist balik untuk dapatkan update blog Yanmie

yanmie 8

salam buat semua, maaf pada kawan-kawan yang tidak dapat update terkini dari blog yanmieonline.com. Ini kerana Yan sudah berpidah rumah dari Platform blogger ke Platform WordPress, so korang memang tidak akan dapat update terbaru dari blog Yan nie, sebab blog feed tidak sama

bloglist

Ini yang sekarang tertera dekat blog korang..last Update 2 minggu lepas…huhuhu

So apa yang perlu korang buat ialah, buang link blog Yan yang dulu dan add semula, Inysallah selepas tu korang akan dapat update blog terkini dari blog Yan.

bloglist1

Sekiranya korang sudah melakukan apa yang Yan katakan diatas, maka korang akan dapat update terkini blog Yan nie…

Maaf atas segala kesulitan. Terima Kasih

8 thoughts on “Re bloglist balik untuk dapatkan update blog Yanmie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Why I Like It Longer

Korang suka tak benda-benda panjang nie?? tak kisah lah apa-apa pun janji panjang..hehe..tp jangan Panjang Tangan sudah lah yea…hahaha Macam Yan pulak, Yan memang sukakan benda panjang-panjang nie, bagi  Yan panjang tu seksi…hehhe, erm…macam my en.hubby…panjang, kawan-kawan siap panggil dia mie lonjong aka panjang..Yan pun baru tau gelaran nie dalam […]

Subscribe US Now