Yanmieonline.com tak dapat buka pada 11.30mlm ini sehinggah besok paling lewat pukul 4 petang, Harap Maklum yea…coz pihak hosting tengah reformat server
so klik2 kat kedai nie jelah yea….okies!

Salam untuk semua, nie nak bagitahu korang semua, ewah cam ramai je yang baca blog nie..hehehe. Tadi dapat email dari Pihak Hosting , diorang akan tutup server untuk kerja2 memformat server.

nie email dari Pihak Hosting
Email dari Sepaku Hosting

So blog Yan nie akan ditutup buat sementara waktu, start malam nie 11.30 malam sehinggalah paling lama pukul 4 petang. Harap kawan2 semua dapat bersabar yea..

Malam nie klik2 guna blog Kedai lagi…hehehe, insyallah lepas kerja2 memformat server ini selesai di lakukan oleh pihak hosting, Blog ini akan boleh di akses dengan biasa..

Harap Maklum yea…