Teka dan menang Topup Rm 10 sekarang

yanmie 7

Salam buat semua, aduh dah petang macam nie tak sempat-sempat nak update blog. Nie dapat menaip pun curi-curi masa yang ada…hehee. Sebenarnya sibuk dari semalam lagi, mana nak sibuk YM, Sibuk dengan tempahan Web yang tengah buat sekarang nie, Opsss!!! nie pun ada 3 lagi tengah queue

Hah…nak tau Yan sibuk setupkan website tuk kawan kita yang bernama…jeng…jeng..jeng…*rahsiah* clue ada kat menu atas (Exchange Link) Nama dia ada kat situ. so silalah cariklah sendiri yea…hehehe…

Sapa yang nak mencuba nasib boleh lah teka…hadiahnya topup RM 10. 00 okey tak??? hehehe…sebab soalan yang simple dan mudah je

tempoh teka-teki ini sampai pukul 12.00 malam nie je…korang boleh meneka 2 nama sahaja.

2 orang peneka terawal yang tepat saje dikira sebagai pemenang,  1 pemenang hadiah sponser dari tuan punya website dan 1 dari Yan sendiri. So gud luck semua…

*****************************************************************

Clue terkini : Nama tersebut di bahagian Blogger dari huruf A  hingga ke huruf K…so cariklah yea…hehhee

7 thoughts on “Teka dan menang Topup Rm 10 sekarang

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Glamour Brooch 2010

Kod: 01 Purple Kod:02 Blue Ocean – SOLD OUT Kod:03 Pink – SOLD OUT(Size: L2cm W1cm) Kod:04 Apple Green Kod:05 Golden Dream Kod: 06 Pure White (Size: L2.5Cm W1.5cm) Introduction:Fashion Brooch come in correct size with top quality and low prices. Material manufacture from China. Jewelry brooch made with shinning […]

Subscribe US Now