Teka dan menang Topup Rm 10 sekarang

Salam buat semua, aduh dah petang macam nie tak sempat-sempat nak update blog. Nie dapat menaip pun curi-curi masa yang ada…hehee. Sebenarnya sibuk dari semalam lagi, mana nak sibuk YM, Sibuk dengan tempahan Web yang tengah buat sekarang nie, Opsss!!! nie pun ada 3 lagi tengah queue

Hah…nak tau Yan sibuk setupkan website tuk kawan kita yang bernama…jeng…jeng..jeng…*rahsiah* clue ada kat menu atas (Exchange Link) Nama dia ada kat situ. so silalah cariklah sendiri yea…hehehe…

Sapa yang nak mencuba nasib boleh lah teka…hadiahnya topup RM 10. 00 okey tak??? hehehe…sebab soalan yang simple dan mudah je

tempoh teka-teki ini sampai pukul 12.00 malam nie je…korang boleh meneka 2 nama sahaja.

2 orang peneka terawal yang tepat saje dikira sebagai pemenang,  1 pemenang hadiah sponser dari tuan punya website dan 1 dari Yan sendiri. So gud luck semua…

*****************************************************************

Clue terkini : Nama tersebut di bahagian Blogger dari huruf A  hingga ke huruf K…so cariklah yea…hehhee

You Might Also Like

7 Replies to “Teka dan menang Topup Rm 10 sekarang”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge