Update Teka dan Menang

Salam semua, mesti ada yang tak sabar-sabar nak tahu siapakah pemenang untuk Teka dan Menang Topun Rm 10 kan? alahai masalahnya takde siapa pun yang berjaya meneka.

Hem…maybe susah kot…*sebab ingatkan senang..hehehe* Ok takpe next time Yan buat yang lagik senang okies…

so this kontes ditutup….huhuhu…tak boleh nak umumkan nama website tersebut sebab belum launching, insyallah Tuan punya web tersebut launching pada 1hb Feb nie.

Terima kasih buat mereka-mereka yang sudi meneka…Inysallah nanti Yan buat teka-teki yang lebih senang lepas nie ok!

You Might Also Like

2 Replies to “Update Teka dan Menang”

  1. hua hua hua (nangis) sbb x sempat join contest Kak Yan coz malam ni baru leh on9…
    .-= Daus´s last blog ..Penghidap Penyakit Jantung – Ammar =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge