Dosakah aku

yanmie 4

Salam semua, hari nie tak berapa nak ada mood sebenarnya nak hapdate blog. ada banyak benda Yan nak sharekan, tapi biarlah mood tu datang sendiri baru best nak menulis.

Sebelum tu riangkan hati dengar lagu Dosakah aku dari kumpulan Nidji, lagu nie memang best! sangat touching…antara lagu di dalam Drama Na O Mei, later mood dah kembali baru Yan update blog yea…

jom layanzzz, lagu nie sedikit sedih…huhuhu

Lagu nie memang best….menyentuh jiwa, sama macam lagu saleem tinggal kenangan, dengar banyak kali pun tak bosan…hehe…terjiwang sudah!!

4 thoughts on “Dosakah aku

    1. salam kakchik…tulah mmg mood tgh takde..maybe jugak pasal tentera jepun tgh memerintah…hehhee…mudahan mood cepat sikit dtg blk…

      lagu laskar pelangi pun yan suka….bestkan lirik lagunya…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Disable right click dan Hotlinking untuk wordpress self hosted

Salam Maulidur Rasul buat semua, hari nie mood blogging dah kembali. Syukur kejap aje mood tu hilang, tapi geram jugak nie sebab ada pihak yang asyik nak tiru dan hotlinking aje benda-benda dalam nie sehinggakan bandwidth pun banyak gak dia makan, kalau bandwidth banyak atas sebab-sebab ramai yang melarayai blog […]

Subscribe US Now