Dosakah aku

Salam semua, hari nie tak berapa nak ada mood sebenarnya nak hapdate blog. ada banyak benda Yan nak sharekan, tapi biarlah mood tu datang sendiri baru best nak menulis.

Sebelum tu riangkan hati dengar lagu Dosakah aku dari kumpulan Nidji, lagu nie memang best! sangat touching…antara lagu di dalam Drama Na O Mei, later mood dah kembali baru Yan update blog yea…

jom layanzzz, lagu nie sedikit sedih…huhuhu

Lagu nie memang best….menyentuh jiwa, sama macam lagu saleem tinggal kenangan, dengar banyak kali pun tak bosan…hehe…terjiwang sudah!!

Comments

  1. salam yan. kalau mood takde, keluar jalan2 atau rehatkan minda la yan. biar semangat naik semula atau refresh. kakchik pun kadang-kadang jadi cam tu jugak.

    kakchik suka lagu laskar pelangi nyanyian nidji.
    .-= kakchik´s last blog ..Sehari Tanpa Update =-.

    1. salam kakchik…tulah mmg mood tgh takde..maybe jugak pasal tentera jepun tgh memerintah…hehhee…mudahan mood cepat sikit dtg blk…

      lagu laskar pelangi pun yan suka….bestkan lirik lagunya…

Leave a Reply

Your email address will not be published.