Duit Paypal sudah masuk

Salam semua, hari nie nak berkongsi kegembiraan…hehehe. Ingat tak dulu kat Facebook ada contest Paypal Wishlist? so dapat duit dari contest tu lah, takdelah banyak sangat pun, lepaslah duit hosting dan domain *Ayat selalu guna..hehe*

paypal

Proses claim pun tak lama, 3 hari sahaja. Memang pantas lah Paypal nie, Tabik Spring!!! sebelum tu paypal ada email, siap bagitahu bila duit tu boleh clear.

Mula-mula claim duit nie pun blurr sikit, hahaha. Now tengok duit dah masuk sengih depan lappy…hahaa, Thanks to Cikmin atas Tutorial yang diberikan..muuahhhss. ihik…


You Might Also Like

12 Replies to “Duit Paypal sudah masuk”

  1. Ahaks!… daus tumpang abah punya akaun je (akaun paypal) coz lom cukup umo…. hua hua hua…

    Ingat Hijau ? Ingat Daus
    .-= Daus´s last blog ..Add-ons Easycomment Untuk Pengguna Firefox =-.

  2. yehaaaaaaa!!!!!! makcik kayo!!!! tenku ye yan atas credit diberi ahaks…cek nuff x sampai lg gak ni..ishhhhh…
    .-= cikmin´s last blog ..Bengang la dengan B ni! =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge