Salam semua, hari nie nak berkongsi kegembiraan…hehehe. Ingat tak dulu kat Facebook ada contest Paypal Wishlist? so dapat duit dari contest tu lah, takdelah banyak sangat pun, lepaslah duit hosting dan domain *Ayat selalu guna..hehe*

paypal

Proses claim pun tak lama, 3 hari sahaja. Memang pantas lah Paypal nie, Tabik Spring!!! sebelum tu paypal ada email, siap bagitahu bila duit tu boleh clear.

Mula-mula claim duit nie pun blurr sikit, hahaha. Now tengok duit dah masuk sengih depan lappy…hahaa, Thanks to Cikmin atas Tutorial yang diberikan..muuahhhss. ihik…