Giliran aku pulak ber Innity

Ads dari Innity

Salam buat semua, seperti yang korang lihat sekarang di blog ini, sudah pun memasang ads dari Innity, Yan apply masa minggu lepas, tapi baru approved pagi tadi, ini disebabkan kelewatan diorg review blog Yan dek Server yang Down gila-gila hari tu *terumbang-ambing blog*huhuhu…

So subuh tadi Yan email lagi kat Innity, tanya respon diorang tentang permohonan Yan. Buka-buka email dalam pukul 9am tengok dapat email dari Innity yang mengatakan permohonan berjaya. Syukur…sangat lega penantian selama seminggu…hehehe

Sebenarnya semasa guna blogspot lagi memang Yan dah berkenan nak guna Innity nie, tapi masa tu memang tak layak sebab Innity perlukan weblog yang berdomain dan hosting sendiri.

Sebelum nie ada jugak blogwalking ke blog kawan-kawan yang baru je menerima ads dari Innity, contohnya Aie aka Mr.Superman, Blogresipi, Ohmalaysia, AriffShah, AzmanIshak, Roslan Nazri, KulanzSalleh, Kak Jie *kak jie nie dh lama, kata nk tggu buffered metered baru pasang innity blk* dan ramai lagi lah…

Sebelum Yan apply Innity nie, 2 minggu sebelum tu Yan dh cashout dulu duit Nuffnang, takdelah banyak sangat, lepaslah duit hosting dan domain…hehehe, dan sekarang status geli2 dah pun di tarik balik oleh nuffnang, maklumlah nuffnang memang tak rela bermadu…hehehe

Dan pagi tadi jugak Yan terus dapat 7 Ads Campaign. Syukur sangat!

Ads Campaign Innity

So kawan-kawan yang lain jom lah join Innity pulak, disamping itu dapat menambah income.

innity

apa yang perlu korang buat hanyalah mendaftar ke SINI dan syarat-syarat yang perlu adalah macam kat bawah nie :-

1. website mesti mempunyai Unic Vistor sebanyak 3k untuk sebulan

2. Pageview website haruslah sekurangnya 15k untuk sebulan

3. Website mestilah mempunyai content yang berkualiti dan selalu di update

Rasanya kalau korang ada ketiga-tiga ini, cubalah daftar..insyallah boleh dapat.

You Might Also Like

17 Replies to “Giliran aku pulak ber Innity”

    1. boleh daftar kt site innity tu, klu takleh gak sbb dh pernah daftar sblm nie kan, reply je email si weisin, bgtau kat dia kata nk apply blk…attachkan trafik blog terkini. ada juga member kes mcm nie, alhamdulillah dia lepas..now dh berinnity dh dia 🙂

  1. Opss!
    dah bertukar ke Innity nampak… Mr.Nuff x merajuk ke?
    Huhu, daus x layak lagi ler join Innity ni…
    .-= Daus´s last blog ..Penghidap Penyakit Jantung – Ammar =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge