Hits keywords dari Drama Na O Mei

yanmie 19

Salam semua, pagi nie Yan nak sharekan keywords yang Yan ambil dari Nuffnang yang kerap masuk ke blog Yan melalui Enjin carian Google, mulai bulan lepas hinggalah ke hari ini, tak putus2 keywords Na O Mei masuk ke dalam blog Yan. Mungkin ini disebabkan entry Yan yang kat SINI.

na o mei on google search

Mula-mula dulu masa buat entry INI ada jugak research tentang Drama Na O Mei nie, cari sinopsis tapi tak jumpa, masa tu tak masuk dalam google search lagi. Jadinya buat sinopsis sendiri tentang Drama Na O Mei nie…hehehe. Now tengok aje hits dari Drama Na O Mei, dah masuk kat google search, Fuh memang Mantap!! mana taknya cerita nie memang best sangat-sangat. So far tak pernah miss lagi tengok Drama nie.

na o mei

Alhamdulillah dengan menggunakan keywords Na o Mei TV3. Page Yan terindex pada 1st page google.

na o mei keywords 1

Hist keywords Na O Mei pada bulan lepas, banyak seh!!

na o mei keywords 2

yang nie minggu lepas punya hits

na o mei keywords 3

hits untuk minggu ini

na o mei keywords 4

Dan yang terbaru, hari ini pada pukul 8.51 pagi

Wow…ramai betul yang cari tentang Drama Na O mei nie, mana taknya cerita memang best. Rugi kalau tak tengok…hehhee, jom join Yan melekat kat TV tiap isnin hingga khamis, 6.30 petang di TV3…Ewah!! promo baik punya…hehehe

https://yanmieonline.com/2010/01/na-o-mei-slot-akasia-tv3/

19 thoughts on “Hits keywords dari Drama Na O Mei

  1. apa tajuk lagu dlm drama na o mei tu ekk? lirik dia yga ..;..meski aku..takkan pernah….selain dr lagu bisikan rindu,dosakah aku,n dinda..plz help me….hehe

  2. best ke na-o-mei?
    dah jadi tak best bila watak asal di tukar watak lain pada usia tua .. 😛

    Satu lagi … suami o-mei or Aisyah tu sengal .. kata sanggup susah senang bersama tapi bila mak dia cakap sikit dah senyap .. tak bertanggungjawab!
    .-= hydir´s last blog ..Siapa kata jadi Engineer seronok? =-.

Leave a Reply to nURmALa mAZLaN Cancel reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Apa sudah jadi dengan Lappy ku

Pagi tadi YM dengan CikMin,kami sembang-sembang kosong. Yan cakap dengan CikMin ada pasang niat nak beli lappy baru. Tapi bukan sekarang, nak bagi lappy lama nie kat Aiman. Dah tu baru kejap tadi on Lappy, sekali tu terkejut uuu Tengoklah Screen Lappy Yan nie, dah hitam-hitam legam gitu, sepatutnya yang […]

Subscribe US Now