Ops!! benda apakah ini?

Macam biasa bila Yan dapat email gambar pelik-pelik mesti Yan akan sharekan kat blog nie. Macam biasa pengirim tegar ke email Yan menghantar gambar bawah nie. Mula-mula tengok memang sangka yang *&tut$@* hehehe….korang tengok sendirilah kat bawah nie yea…

Panda 1

See…rupa bentuknya macam *&tut$@*….hahaha ayat kena cover okeh!

panda 2

ha..korang yang berfikiran macam Yan tu, hentikan okeh! hahaha, sekali anak panda daaaa, alololo kepala anak panda nie sangat comel..hiks..

panda 3

hah nie gambar yang besar sikit. Barulah nampak rupa panda kan? kalau yg kecik macam kat atas tu mesti mula-mula bila orang tengok ingat benda lain…hahaha, tak pun Yan sorang je yang berfikiran macam tu….nngggeee~~~

You Might Also Like

53 Replies to “Ops!! benda apakah ini?”

    1. hahhaha mana ada dear…gmbr yg 1st tu mmg bikin gempak je kan..sekali tu anak panda rupanya…haahaha
      .-= yanmie´s last blog ..Blog Yanmie di terjah oleh Andy Bailey =-.

  1. alololo..seyes..ingat memula yan tunjuk anu sape la tu..wakakak! rupanya baby panda yan chumels…huh..lucah jek pale ni kan..apakah??
    .-= cikmin´s last blog ..Main air di Gambang Waterpark =-.

  2. haha, igtkan blog kak Yan dah jadi blog 18sx td… terus jadi yellow otak daus ni bila tgk gambar pertama… ahaks!
    .-= Daus´s last blog ..5 Jenis Blog Yang Aku Tak Suka =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge