Pemberian dari seseorang

Hari ini Yan dikejutkan oleh abang posmen, pon..pon..banyak kali tapi Yan buat tak tahu je, last-last bunyi makin kuat *bunyi macam geram je*

Yelah sebabnya tak tahu pun ada parcel nak sampai ke rumah nie, biasanya kalau ada, si pengirim mesti bagitahu dahulu. Yang nie memang surprise betul. masa ambik dari abang posmen siap confirmkan nama, yelah takut kang abang posmen tu salah hantar barang. Bila abang posmen mention nama memang betul. Lepastu terfikir pulak barang apakah bungkusan kecik macam tu?? takkan hydir yang post baju blogger we care tu kot…sebab ada beli baju blogger we care 2 helai dan secara tidak langsung bila membeli baju tersebut dapat menyumbang kepada En.Megat. Tapi parcel pulak kecik…hem, memang bukan!!

So bila Abang posmen dah kasik kat tangan Yan…then tengok nama pengirim..owh!! sangat terkejut…orang nie tetiap hari, masa dan ketika Ym dgn Yan…oooo….ini olang bikin surprise…Tengkiu dear…

Inilah barang yang Yan terima siang tadi….nak tahu siapa yang hantar dan barang apakah??? fuh…masa dapat kat tangan bukan main wangi lagi parcel nie…hehehe

Inilah dia barangnya, Set Minyak Wangi Pure dan pengirimnya adalah CikMin, terima kasih kak dah bagi hadiah nie, Yan hargai sangat-sangat. Yan tak harap pun benda nie semua kak, Yan ajar akak dan share banyak benda dengan akak kerana Yan iklhas berkawan dengan akak… Apa pun sharing is caring… kan…kan…

Psstt!! memang betul-betul terkejut dapat parcel nie. dah tu boleh pulak hari nie CikMin buat senyap-senyap tak tanya barang dan sampai belum, Yan pun senyap dari siang tadi tunggu dia tanya…eekekek…konon-konon takde terima parcel nie..hehhe last entry nie siap…korang sila jeles…nnggee~~~

You Might Also Like

20 Replies to “Pemberian dari seseorang”

  1. salam yan.
    wah, waaaah… tahniah yan!
    kita sama-sama dapat hadiah yang serupa, ambik gambar pun di lokasi yang serupa hehe.
    memang patut cikmin bagi yan hadiah sebab kakchik yakin yan dah banyak bantu dia dalam hala blog ni.
    cayalah yan!

    1. Salam kakchik dan yan..tahniah untuk kamu berdua ye..kalau boleh nak bagi lebih lagi..tapi orang kata..pelan2 la kan..hiks.. 🙂
      .-= cikmin´s last blog ..Sabun Tahan Mengantuk ? =-.

      1. salam kak…terima kasih sudi kasih adiah nie yea..tak harap pun benda nie semua. mudahan persahabatan kita berkekalan sampai bila2…amin…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge