18 Comments

  1. hhaaahhahah aku ade buat gak tp keduanyer blog aku….tp dedua name aku blog lelain…tp kn tk per la if die ade byk blog ko klik jer la yan,jgn berkira…tujuan kite semua sama nak wang kan….terpulang kt yan la if nk klik die salah satu ker… if eryn da tau mcm tu, eryn klik satu jer la….tk yah la semua if da ip same…heeheehe ni pendapat jer….
    .-= eryn´s last blog ..KONsErt sAtU sUaRa… =-.

    • aku bukan berkira, tp apa salahnya bgtau suh klik blog yg lg satu..klu cam ko tu lain lah guna nama yg sama dh tentu org tau engko orgnye…aku klu ko kenal betul lah kan, aku nie bknnya jenis berkira. Ikhlas nie aku ngaku…hahaha.

      yg kes sekarang nie nama lain, link lain tp orang sama. mcm kak min ckp lah kt komen ngan shoutbox atas tu…patutlah duit nuff x naik2…aku pun x kesah sgt pasal benda nie, duit nuff brapa sgtlah ku dpt, tp tulah org ghariah ngan nuff nie…

      takpelah lain orang lain pendapat kan…aku ok je..tp kan aku x penah lg tgk ko guna blog yg lagi satu tu jerit kt blog aku..hehee…blog yg mana ek? meh aku tlg klik2 kan…hehehe
      .-= yanmie´s last blog ..Kembali berblogging =-.

  2. erm..itu belum yang tipu link..cakap singgah2 la ke laman blog saya…tekan2 bukak myspace money, dapatwang , click jutawan dan sebagainya…agak2 la nak menipu.. cakap jela click dapat wang… haish..
    .-= zik´s last blog ..Berhati-hati dijalan raya. =-.

    • hah tulah pasal, skrg nie mmg bnyk sidiket dapatwang ngan myspacemoney..dpt wang tu thn lagi sbb kwn2 bgtau suh klik dptwang sekali tp yg myspacemoney tu siap menyamar jadi blogger…adoiii sabar jelah…
      .-= yanmie´s last blog ..Kembali berblogging =-.

  3. Akupun cukup alert dgn benda2 tu semua.. mmg perasan juga ada blogger yg buat camtu.. tapi tak kisahlah… aku datang juga dua2 blognya.. dah kira rezeki dia.. tp tu la kan.. kalau dah sampai 3 kali tinggalkan mesej guna nama lain dan url lain.. tu dah tak bagus… yelah, shoutmix free ni ada limit, 60 post je dlm sejam.. dah kalau time traffic jam.. org lain x dpt tinggalkn mesej..
    .. aku respect dgn D’ina (pernah datang sini?) dia guna satu nama dan bagi terus 2 link.. kan baik mcm tu… aku dgn rela datang blog dia dua-dua…

    p/s: nak komen guna nama dan blog lain.. tp x jadi.. aku tak pandai menipu ni.. haha
    .-= kulanz´s last blog ..Pengaruh Tempramen Terhadap Gaya Keibubapaan =-.

    • betul tu lan, aku pun pegi kedua2 blognya, tp mlm nie mcm xleh tahan je geram nie…dia tu dh naik pangkatlah siap jerit 3 nama utk url berbeza. mcm d’ina tu takpe dia jujur ckp ada 2 link, klik sekali utk lg satu. yang tu aku mmg klik lah, tp mcm kes sekarang nie lain…adeh!!!

      mcm yg lan kata tu lah shoutmix free ada limit 60 post je sejam, kalau dia dh jerit 3 nama utk dia, kebetulan pulak time tu trafik jem, orang lain takleh nak jerit kt shoutmix aku tu. utk dia je ada 3 nama..huhuhu

      hahaa…aku pun sama tak reti tipu gitu…rasa hidup x aman je…hahahaa
      .-= yanmie´s last blog ..Tamakkah anda?? =-.

  4. cikmin

    ishhhh..hangen akak ni yan..ckp terus terang je la kan..boleh kita tlg dia..jgn wat mcm tu..tetiba lak mata akak terpandan kt tanda # tu…pastu cursor letak lak kt situ…ishhhhh…
    .-= cikmin´s last blog ..Akhirnya..Kau milik Aku =-.

  5. Darkbatman

    hahaha.. xpe, strategi uh penting yan..gigih berusaha uhhhh.. pasne sok aku mao dtg bwk 10 blog bleh x?ko jgn banned aku.hahaha
    .-= Darkbatman´s last blog ..!!..Contest: Kamera Digital untuk Dimenangi..!! =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge