Tamakkah anda??

Selamat malam buat semua, malam nie chatbox Yan digemparkan…hehehe, sapa lagik kalau bukan geng-geng klik nuffnang kan. Patutlah duit nuffnang tak naik-naik, rupanya orang yang sama je menjerit kat shoutbox Yan nie, sebelum nie perasan dia guna 2 nama je, takpelah sabar jelah kan, tapi malam nie dah melampau seh! sekali jerit 3 nama tu.

shoutbox1

Macam mana Yan tau??? kalau korang guna shoutmix korang boleh tengok IP number, tapi kalau cbox memang hidup-hidup korang kena tipu…hehehe

See IP yang sama untuk ketiga-tiga nama tu. Adoii tak baik tau buat gini, kawan-kawan yang lain gigih je klik tuk awak, tapi awak dah tipu diorang…huhu

Sapa yang tak marah kan bila orang yang sama jerit kata klik, dah tu guna 3 nama ok!….kita tengok sapa orang pertama yang komplen..hehhe

2

Cikmin orang kedua yang perasan pasal orang nie, see cikmin geram tu…korang baca sendiri kat shoutbox Yan kat tepi tu.

So apa pulak korang nak komen pasal hal ini??? korang suka atau setuju tak bila ada orang tipu macam nie? kita nie bukan kemain lagi gagah klik semua, sekali tu orang yang sama…huhuhu…nasib badan….hahaha

Pssttt!! apa yang penting kita nak orang tu jujur….betul tak? kalau nak org klik ckp je klik utk lagi 10 blog saya tu ha…hehehe

Tapi ada kemungkinan jugak IP ini ada sama, tetapi bila kekarapan berderet macamtu  boleh menimbulkan keraguan. macam kat atas, kedua2 nama orang yang sama, sebab kat blog dia paparkan gambar profile yang sama tapi yang ke tiga itu pun IP yang sama. So disini dan menimbulkan keraguan, Jadi sesiapa yang berIP tersebut kalau tak buat jangan risau ok! dan sapa yang makan cili dia yang terasa pedasnya. Yan taknak listkan siapa orangnya yang kat atas tu, yan tak nak jauthkan orang tersebut. Harap Maklum!!

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

18 Comments on “Tamakkah anda??”

  1. hhaaahhahah aku ade buat gak tp keduanyer blog aku….tp dedua name aku blog lelain…tp kn tk per la if die ade byk blog ko klik jer la yan,jgn berkira…tujuan kite semua sama nak wang kan….terpulang kt yan la if nk klik die salah satu ker… if eryn da tau mcm tu, eryn klik satu jer la….tk yah la semua if da ip same…heeheehe ni pendapat jer….
    .-= eryn´s last blog ..KONsErt sAtU sUaRa… =-.

    1. aku bukan berkira, tp apa salahnya bgtau suh klik blog yg lg satu..klu cam ko tu lain lah guna nama yg sama dh tentu org tau engko orgnye…aku klu ko kenal betul lah kan, aku nie bknnya jenis berkira. Ikhlas nie aku ngaku…hahaha.

      yg kes sekarang nie nama lain, link lain tp orang sama. mcm kak min ckp lah kt komen ngan shoutbox atas tu…patutlah duit nuff x naik2…aku pun x kesah sgt pasal benda nie, duit nuff brapa sgtlah ku dpt, tp tulah org ghariah ngan nuff nie…

      takpelah lain orang lain pendapat kan…aku ok je..tp kan aku x penah lg tgk ko guna blog yg lagi satu tu jerit kt blog aku..hehee…blog yg mana ek? meh aku tlg klik2 kan…hehehe
      .-= yanmie´s last blog ..Kembali berblogging =-.

  2. erm..itu belum yang tipu link..cakap singgah2 la ke laman blog saya…tekan2 bukak myspace money, dapatwang , click jutawan dan sebagainya…agak2 la nak menipu.. cakap jela click dapat wang… haish..
    .-= zik´s last blog ..Berhati-hati dijalan raya. =-.

    1. hah tulah pasal, skrg nie mmg bnyk sidiket dapatwang ngan myspacemoney..dpt wang tu thn lagi sbb kwn2 bgtau suh klik dptwang sekali tp yg myspacemoney tu siap menyamar jadi blogger…adoiii sabar jelah…
      .-= yanmie´s last blog ..Kembali berblogging =-.

  3. Akupun cukup alert dgn benda2 tu semua.. mmg perasan juga ada blogger yg buat camtu.. tapi tak kisahlah… aku datang juga dua2 blognya.. dah kira rezeki dia.. tp tu la kan.. kalau dah sampai 3 kali tinggalkan mesej guna nama lain dan url lain.. tu dah tak bagus… yelah, shoutmix free ni ada limit, 60 post je dlm sejam.. dah kalau time traffic jam.. org lain x dpt tinggalkn mesej..
    .. aku respect dgn D’ina (pernah datang sini?) dia guna satu nama dan bagi terus 2 link.. kan baik mcm tu… aku dgn rela datang blog dia dua-dua…

    p/s: nak komen guna nama dan blog lain.. tp x jadi.. aku tak pandai menipu ni.. haha
    .-= kulanz´s last blog ..Pengaruh Tempramen Terhadap Gaya Keibubapaan =-.

    1. betul tu lan, aku pun pegi kedua2 blognya, tp mlm nie mcm xleh tahan je geram nie…dia tu dh naik pangkatlah siap jerit 3 nama utk url berbeza. mcm d’ina tu takpe dia jujur ckp ada 2 link, klik sekali utk lg satu. yang tu aku mmg klik lah, tp mcm kes sekarang nie lain…adeh!!!

      mcm yg lan kata tu lah shoutmix free ada limit 60 post je sejam, kalau dia dh jerit 3 nama utk dia, kebetulan pulak time tu trafik jem, orang lain takleh nak jerit kt shoutmix aku tu. utk dia je ada 3 nama..huhuhu

      hahaa…aku pun sama tak reti tipu gitu…rasa hidup x aman je…hahahaa
      .-= yanmie´s last blog ..Tamakkah anda?? =-.

  4. ishhhh..hangen akak ni yan..ckp terus terang je la kan..boleh kita tlg dia..jgn wat mcm tu..tetiba lak mata akak terpandan kt tanda # tu…pastu cursor letak lak kt situ…ishhhhh…
    .-= cikmin´s last blog ..Akhirnya..Kau milik Aku =-.

  5. hahaha.. xpe, strategi uh penting yan..gigih berusaha uhhhh.. pasne sok aku mao dtg bwk 10 blog bleh x?ko jgn banned aku.hahaha
    .-= Darkbatman´s last blog ..!!..Contest: Kamera Digital untuk Dimenangi..!! =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge