Video terhangat Yanmie dan En.hubby

yanmie 24

Salam semua, tajuk entry betul-betul bikin hangat malam nie kan..hehe, meh jom layan video nie.Korang sure tergelak mengekek…hehe

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

Adoiilah kalau betul macam nie tak tau lah nak kata, ramping tuuu…hehehe, tengok muka Yan tu senyum lebar sampai ke telinga tu. en hubby pulak bukan main serius lagi..hahaha

mula-mula tunjuk kat en.hubby, dia x perasan pun muka orang dalam video nie…hehee…bila dia perhati bukan main sengih lagi dia..hehe..so korang kalu nak try berdansa macam nie boleh masuk SINI

Kredit to CikAina gojes

24 thoughts on “Video terhangat Yanmie dan En.hubby

  1. Free time seems to be a great stuff but not any good student can utilize that. Generally university students sit at the libraries and complete their assignments having no time for fun. However, it’s over now because you can buy custom essays and enjoy your life.

  2. hahaha, apasal abanh hubby dok wat serius lak, macam marah ja hahaha, Kak yanmie ada bakat. ati kang tergeliat pulak. hahahaha, bagus….
    .-= edmund´s last blog .. =-.

  3. aku sakit perut laa tngok ko n hubby menari..
    kalau real mau patah riuk pinggang dgn kaki tak leh pkai lepas performance tuh haahhahaah
    memeriahkan malam aku hahahah

      1. kalau masuk sehati berdansa konform menang ni hahaha
        apa ndak siap boleh pusing di atas udara di pegang kaki jak.. ekspresi muka mu pun maintain ja tu yang penting tu hahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Ops!! benda apakah ini?

Macam biasa bila Yan dapat email gambar pelik-pelik mesti Yan akan sharekan kat blog nie. Macam biasa pengirim tegar ke email Yan menghantar gambar bawah nie. Mula-mula tengok memang sangka yang *&tut$@* hehehe….korang tengok sendirilah kat bawah nie yea… See…rupa bentuknya macam *&tut$@*….hahaha ayat kena cover okeh!

Subscribe US Now