Salam all, dalam kesibukan hari nie yan curi-curi masa jugak untuk mengupdate blog ini, maklumlah besok nak balik kampung so nak persiap apa yang patut. Ok hari nie nak cerita pasal Akademi Fantasia 8.

Sebenarnya Yan tak amik langsung pun perkembangan Akademi Fantasia 8 nie, Tirai AF pun takde tengok…malah langsung tak tau pun apa-apa pasal AF nie, sehinggalah semalam tengok Diary AF itupun secara kebetulan.

Terkejut jugak ramai peserta dari SABAH *OK BAH KALAU KAU* hahaha…alamak terlebih sudah! tapi Yan tau mesti ramai yang tak puas hati bila ramai peserta dari Negeri SABAH. Hem…nak buat macam mana, anggap jelah rezeki diorang, janganlah cuba-cuba mencetuskan pelbagai spekulasi pulak. Maybe diorang memang layak dan berbakat *OK BAH KALAU KAU* dan lebih-lebih lagi bila ada pelajar dari sabah yang adik beradik…aduhai nie sah ramai yang tak suka…tapi ai like….ekekeke *OK BAH KALAU KAU*

Kalau tanya Yan, mestilah Yan suka…hehehe wakil negeri. Tapi nak kata Undi SMS bagai memang minta maaf ajelah Yan memang tak mengundi mana-mana program realiti, Yan cuma jadi tukang tengok aje..hahaha *boleh gitu?*

Klik SINI untuk maklumat lanjut