Salam semua, hari nie tak berapa blogwalking sangat ke blog kawan-kawan, nak kata sibuk tak jugak. Yan ada je depan lappy nie jadi silent reader je…hahaha, kadang-kadang jadi silent reader pun best jugak..nnngee~~~ tapi tulah trafik pun turun menjunam..huhuhu

Meh tengok statik hari nie, sangat mengecewakan ok! lepas nie taknak jadi silent reader je…hahaha..nyesal youuuu!!

Yang nie Stats dari Clicky Stats (Plugin wordoress), memang sedih seh! tengok ajelah unic visitor Yan tu cuma 242 aje…huhuhu, pageview nasib baik banyak jugak..hem..sapalah yang rajin selak blog Yan nie…ekekeke…psstt!! apa di cari tu??? selak banyak-banyak tau! takpe…ai like!!!

Dan Yang ini pulak analytics dari Nuffnang, memang tak sama jumlah visitor unic IP, tak tahulah benda-benda nie dia kira macam mana, tapi beza tak jauh cuma 17 unic aje.

So moral of the storynye…jangan jadi silent reader ok! kalau tak jadi macam Yan nie, nyesal tak sudah sebab trafik turun..huhu

psstt!! korang rugi tau jadi silent reader nie, so apalagi kalau sampai kesini tinggal lah jejak, boleh Yan jejak balik dan mehlah rajin-rajin komen kat sini…hahaha, jangan risau blog Yan nie DoFollow, tak rugi korang komen banyak-banyak, sebab korang jugak yang dapat manfaatnya…ekeke..promot baik punya…