Salam semua, sejak akhir-akhir ini ramai yang menanyakan Yan diruangan Shoutbox Yan. Pertanyaan yang macam kat  bawah ini:-

“Hai Yan, xpax tu buffered ke? dengar-dengar orang kata kalau pasang yang hijau nie nanti tak boleh dapat buffered, betul ke xpax tu buffered Yan??”

Drag gambar ke New Tab untuk pemandangan yang lebih nyaman

Aduhai tengok ajelah gambar yang atas nie ok! inilah buktinya xpax yang menggedik-gedik kat blog Yan nie adalah ads CPM aka Buffered. Ads nie Yan dapat selepas Yan memasang si Hijau Katak. So siapa kata dengan memadukan Nuffnang tak boleh dapat buffered? buktinya Yan sendiri boleh dapat buffered selepas memasang Si Hijau Katak tu.

Dan untuk makluman ads X-pax ini adalah buffered Yan yang Ke 21 selepas semua buffered Yan metered. dan sudah pun di cashout kesemua earning sebelum nie malah cek pun dah terima 2-3 hari yang lepas, boleh tengok kat Entry SINI. masa cashout nie status masih geli-geli. But now kalau nak cashout earning kenalah tunggu cek sampai 60 hari…huuhuhu

Kalau korang nak tahu, ads buffered Xpax nie hari tu pengsan sekejap 2 minggu, ingatkan nuffnang tarik balik tapi minggu nie peliklah pulak sebabnya xpax tu kembali menggedik..hehhee…So Yan pun  bersorak ajelah tengok xpax nie menggedik…kikikiki…tapi tulah dah liat nak dapat buffered nie, kalau tak sebelum nie berderet-deret je buffered masuk..huhuhu.

So lepas nie kalau ada sesiapa yang tanya lagi pasal xpax Yan nie, Yan ketuk kepala ok!! hahaha,….gurau-gurau di pagi hari…Oklah harap jawapan ini dapat memuaskan hati kawan-kawan yang bertanya..opss!!!