Salam semua, pagi tadi macam biasa mesti cek income innity dulu…hehehe, alhamdulillah rezeki datang dan terus datang. Ok pagi nie Yan nak cerita pasal ChurpChurp mesti dah ramai yang tahu pasal ChurpChurp nie kan? so tak perlulah Yan nak cerita lagi disini, ha yea kalau tak tau dan 1st time tau pasal ChurpChurp nie boleh tengok kat SINI

Sebenarnya Yan dah lama ada akaun ChurpChurp nie, cuma tak reti nak guna macam mana, jadinya semalam try login ke ChurpChurp tapi password pulak lupa, so Yan pun masukkan email untuk ChurpChurp resetkan password, dan pagi tadi cek email punyalah terkejut….hehehe tengok gambar bawah yea…

yeeehhhaaa Yan dapat 1st campaign dari ChurpChurp pasal Era.FM Jangan Lupa Nyanyi.

Dan yang ini setelah Yan klik untuk submit kempen tersebut. ChurpChurp akan review dahulu sebelum diorg publish, dan akan mengambil masa sekurang-kurangnya 1 hari bekerja dan payment jugak akan masuk selepas tweet dipublish..yeehhhaaa~~ brapa lah agaknya yea..later dah dapat Yan hapdate lagi ok!

Itulah dia 1st Campaign yang Yan dapat dari ? ChurpChurp, walaupun masih blur dengan ChurpChurp nie tapi seronok jugak bila dapat campaign macam nie, boleh lah menambahkan income pulak…hehehe, moga lepas nie ada lagi campaign yang menanti..yeeehhhaa.