Jom berTweet-tweet dengan kami

Salam semua, hari nie nak cerita pasal Twitter. Sebenarnya Yan dah ada akaun Twitter nie dah lama, tapi baru sejak akhir-akhir ini  Yan aktif bertwitter. Memang best lepak kat sana. Tak caya cuba korang jejakkan kaki tertweet-tweet dengan kami disana..hehehe

Jadinya sekarang memang dah Addicted dengan  bertweet-tweet nie, macam melz kata jom tweet-tweet sampai gila..hahaha. adakah macam nie?? hehehe. So korang jomlah join kami bertweet-tweet, best woo..kalau ada luck boleh dapat kempen dari ChurpChurp, tapi kena register ChurpChurp dulu lah yea.

Thanks jugak buat Anarm sebabnya dan bagi tips kat k.yan pasal ChurpChurp nie, maklumlah K.Yan nie masih banyak benda kena belajar..heheehe…

Pstt!! k.yan tengah berusaha mempraktikkan tips yang Anarm kasik semalam…hahahhaa, dah dapat fulus nanti leh belanja Anarm dan Scromix sekali…ekekeke

Oh ye korang korang kalau sudi addlah Yanmie sekali kat twitter korang…ekeke..promote baik punya…nnggeeee~~~

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

26 Comments on “Jom berTweet-tweet dengan kami”

    1. salam kakjie, betul tu dgn tweet2 nie banyak benda kita sharing..cepat pulak tu..lagi2 kalau ada pertanyaan tweet je..mesti ada kawan2 yang sudi bantu.

      wah ada rm20 tu, mcm yan baru je dpt 1 kempen..hehe, tengah berusaha mengumpul followers tp takkan nak paksa org follow kan..tunggu jelah diorg follow, diorg kata kalau ramai followers lagi senang nak dapat kempen…

      tp yelah mmg senang dgn churpchurp nie kan…buat ayat pendek je x susah..seronoklah pulak..mudahan lepas nie dpt kempen lagi..hehee
      .-= yanmie´s last blog ..Buffered Nuffnang yang penuh kontroversi =-.

  1. :-0 .. Twitter… nak add… owwhh ada dekat profiles cute tuh ada… nanti add.. ngeh2..
    .-= zikr´s last blog ..Industri Animation di Negara kita =-.

  2. dah add yanmie..hihihihi, selalu gune tweet deck ke, saya install tweet deck pun dari blog yanmie, saya tak pandai lagi tweet2 sesama kawan2,tweet ads ngan tweet blog je reti huhuhu, kadang2 terlepas abyk yg org tweet saya huhuhu
    .-= farenova´s last blog ..Aina : "Wedding Contest" =-.

    1. salam f, thanks yea sudi add…yan pun dh follow dh, ha yea mmg guna tweetdeck lg senang nk guna banding dgn yg lain2…yan pun masih baru dgn segala tweet2 nie..hehe, akaun je dh lama tapi baru nk ektip..hahaha

  3. akak tak reti sangat..tengok je la korang tuwit… 🙂
    .-= cikmin´s last blog ..Perkahwinan Bahagia Jauhkan Selesema =-.

  4. bergiler2 la tweet..selamat bertweet..huhu..
    .-= Roslan´s last blog ..Blog Aku Do Follow, Blog Anda Bagaimana? =-.

  5. Jom2..bertwitter sampai lebam…hehe..
    da add akak semalm kot..hehe..
    bukak topik best cam melz cakap tu..makin best kot twitter..heheh

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge