Line Internet slow payah nak blogwalking

Salam semua, apa kabar? banyak hari jugak blog Yan tak berupdate, bukan sebab malas ke apa. Sebabnya line internet slow jadi tak dapat nak blogwalking ke blog korang semua. Insyallah dah balik Klang nanti Yan akan jejak blog korang semua, jangan risau ok!

Terima kasih jugak buat kawan-kawan yang sudi berkunjung ke blog ini walaupun tahu tuan tanah balik kampung, tetapi tetap setia berkunjung ke sini…Terima kasih sekali lagi, Yan hargai sangat-sangat dan mereka-mereka yang selalu berkunjung ke sini Yan dah kenal pasti…ekekeke…sayang u all….

Psstt!! banyak nak share gambar-gambar kat sini tapi tak boleh nak upload..huhu, celcom broadband tak berapa nak bagi kerjasama…hahahaha…ok korang semua take care yea…

Nota kaki : Flight dari SANDAKAN 29.03.2010 pukul 6.25petang, Insyallah sampai KLIA pukul 9.25malam

You Might Also Like

13 Replies to “Line Internet slow payah nak blogwalking”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge