Line Internet slow payah nak blogwalking

Salam semua, apa kabar? banyak hari jugak blog Yan tak berupdate, bukan sebab malas ke apa. Sebabnya line internet slow jadi tak dapat nak blogwalking ke blog korang semua. Insyallah dah balik Klang nanti Yan akan jejak blog korang semua, jangan risau ok!

Terima kasih jugak buat kawan-kawan yang sudi berkunjung ke blog ini walaupun tahu tuan tanah balik kampung, tetapi tetap setia berkunjung ke sini…Terima kasih sekali lagi, Yan hargai sangat-sangat dan mereka-mereka yang selalu berkunjung ke sini Yan dah kenal pasti…ekekeke…sayang u all….

Psstt!! banyak nak share gambar-gambar kat sini tapi tak boleh nak upload..huhu, celcom broadband tak berapa nak bagi kerjasama…hahahaha…ok korang semua take care yea…

Nota kaki : Flight dari SANDAKAN 29.03.2010 pukul 6.25petang, Insyallah sampai KLIA pukul 9.25malam

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

13 thoughts on “Line Internet slow payah nak blogwalking”

    1. salam elyn, yang aku guna time nie celcom berodband bukan TM…huhu..slow giler kt kg aku…sabar jelah

Leave a Reply

Your email address will not be published.