Salam semua, pagi nie tetiba teringat ada hutang TAG dari Bro Kulanz*psstt!! sebenarnya buat-buat lupa* ehek…oklah sori yea Bro Kulanz aku baru ada feeling mau jawab ko pnya TAG, jom layan…

1. Siapakah diri anda di rumah?
– ehek…seorang Ibu dan Isteri penyayang kepada suami dan anak-anak *Sila jeles*

2. Siapakah diri anda disamping rakan?
– Seorang yang sangat baik hati dan peramah..ekeke…see perasan sudah!

3. 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai

Tak yah banyak, dapat yang satu nie pun dh cukup, Nak baby girl…huhu~~ payah betul nak dapat, hahaha puas dah bekerja keras..opss!!

4. Siapakah nama pasangan anda?

Mohamad Suhelmi atau nama glemer Mie

5. Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda.

Ya Rabbi 5 aje ke?? ada banyak nie…hehee, ok paling best bila hubby suka bagi kejutan contohnya jalan-jalan kat Mall tetiba ajak masuk kedai handphone, kedai komputer, kedai emas, kedai baju-baju dan cakap kat Yan ” Pilihlah nak yang mana…hehehe* korang sila jeles ok!, my hubby tak kedekut orangnya. Yang best duduk rumah jaga anak-anak pun boleh dapat gaji, dah tu gaji sama macam Yan keje kat opis dulu..hahaha. Dah-dah, kang ada yang jeles pulak baca pasal en.hubby Yan nie…kikikiki *terlebey sudah*.


6. Bila tarikh anda couple?

Alamak yang nie tarikh lupa..hehee, sebabnya blind date ­čÖé tapi dalam bulan 10, 2002 masa nie Yan masih bergelar seorang pelajar kolej yang gatai bercenta ngan en.hubby..haha, pengakuan ikhlas tu…sila percaya!

7. Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?

Hem apa yea?? rasanya masa kami eksiden jatuh motor merempit, tapi bila ingat balik jadi kenangan manis pun ada..hehe

8. Lagu tema cinta anda?

Ehek..takde lagu-lagu tema sebabnya en.hubby bukan jenis jiwang, huhuhu…

9. Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
– hahaha nak perut en.hubby buncit sikit, boleh gitu..hahaha

10. Tag 10 rakan ada yang lain

Rasanya kalau Yan TAG sesiapa nie mesti ada yang merungut..hahaha, ok kali nie semua terselamat…ekekeke…next time pasti Yan TAG..hehehe

Psstt!! thanks to Bro Kulanz sebab sudi TAG, orang kata kalau orang tu TAG kita maknanya dia suka kawan ngan kita…ekekke..tengkiu!