Online dari kampung halaman

Salam semua, syukur alhamdulillah…semalam kami selamat tiba di airport sandakan pada pukul 6.10petang. Sedih jugak meninggalkan suami tercenta, baru sehari disini terasa rindu sangat…hehee *tau hubby baca blog nie* kami rindu ayah…ekeke…terlebih sudah!

Nak YM pun susah sebab kat lappy kakak nie takde YM, so kenalah install dulu..tapi nak install tu bkn main lama lagi, takpelah asal dapat guna tenet sudah. Kat rumah nie dapatlah guna tenet sebab ada liputan 3g, itupun kalau duduk kat tingkat atas..kalau duk kat tingkat bawah ada gprs aje…hahaha, sampai bsk tak abis load

Oklah later Yan update lagi sebab banyak urusan yang perlu disetelkan dulu…korang jangan ingat blog nie takde tuan rumah pulak, ada aje nie…hehehe *blogger tegar*

You Might Also Like

12 Replies to “Online dari kampung halaman”

  1. itulah dia semangat berblog..
    pssttt.. 2 hari tak dapat blogging… strimik problem, guna celcom broadband, yg dapat cuma GPRS, guna dial-up 1315 jak dapat, buka 1 blog 30 minit, adesss..

  2. Sabah memang tempat menarik untuk disinggahi…Seronok dapat balik kampung kan?
    .-= eyriqazz´s last blog ..Taman Monumen | Taman Tamadun Islam (Final Part) =-.

  3. wah dah tak ada alasan tak boleh update blog la lepas ni. hehe
    .-= zaiMi´s last blog ..Keyword Popular Yang Mengejutkan =-.

  4. Menjadik ye kak… hoho…
    BLogger tegar, kami sanggup lakukan apa saje demi BLOG!
    hahaha…
    Ingat Hijau : Ingat Daus
    .-= Daus´s last blog ..She-Wolf – The Last Sentinel Di TV3 =-.

    1. berblogging ada faedah daripada chat tak tentu hala.. kan kan kan?
      .-= Luth Textile´s last blog ..Macam mana orang Melayu nak cekap berbahasa Inggeris? =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge