Salam semua, semalam dan hari nie tension aje. mana taknya dari semalam blogwalking merangkak-rangkak tu, sabar jelah, pagi tadi dah tahap teruk sangat, dah bukan merangkak…mengesot dah…hahaha..*sabar  Yanmie…*

So sementara boleh online kejap nie, dengan sepantas kilat Yan menaip entry nie…kang manalah tau kejap-kejap lagi tak dapat buka internet lagi naya wooo, maklumlah blogger tegar *hehe..ngaku nie* sebab tak boleh berenggang dengan blog…nnngggee~~~

Jadi sudahnya pepagi buta Yan call TM, komplen pasal stramyx nie, bukan sebab slow, nie sebab dsl tu asyik blinking dan langsung xde connection. nak kata lappy Yan yang biol memanglah tidak sama sekali, sebabnya WIFI jiran boleh je Yan guna, bukan curik ok! jiran yg baik hati unsecurekan WIFI dia…hahaha, nasib baik berlambak-lambak WIFI area rumah nie, boleh lah jugak blogwalking guna WIFI jiran..hehehe

Tapi kalau dapat guna streamyx wifi sendiri lagi best, tak perlu nak tumpang-tumpang WIFI jiran, connection pun ok. kalau WIFI jiran nie kejap dapat kejap tak, kang elok nak publish entry tak dapat buka..hehe *padan muka* .

Nie dah pukul 3.16ptg tapi masih tiada respon dari TM, aduhai bila lah diorang nak datang tengok-tengok kan nie??? sabar yanmie…sabar….tu jelah dalam hati, bukan apa takut termengarut nanti…hehe..

pssttt!!! sekarang blogwalking mengesot bukan merangkak…hahhaa..