Salam semua, entry nie pagi tadi lagi Yan nak publish tapi asyik tertangguh je sebabnya sibuk duk ikut perkembangan hal blogger memplagiat entry Khai…hehee boleh baca juga thread yang Kakjie create kat SINI

oklah dah-dah Yan nak hapdate cerita hari ini pasal keywords Na O Mei yang singgah ke blog Yan. boleh tahan jugak trafik dari keywords Na O Mei nie, memang tiap2 hari ada je keywords nie masuk…cekidaut…

Gambar atas nie menunjukkan himpunan keywords dari Na O Mei pada bulan lepas, memang kagum sekejap dengan trafik dari google dengan menggunakan kandungan dari keywords Na O Mei.

Memang Yan perasan ramai yang masuk sebabnya kat Entry INI ramai yang tanya pasal lagu-lagu dalam drama Na O Mei, Yan sendiri pun masih tak tahu kesemua tajuk lagu tersebut. korang kalau tau sharelah kat sini yea…hehhe kot-kot boleh dijadikan satu entry…nnggee~~

Terima kasih Na O Mei…hehee…trafik bnyk masuk dari keywords Na O Mei