Tiada pemenang untuk Contest Teka Hari Lahir Ifah

Salam semua, syukur alhamdulillah semalam pukul 9.35malam selamat sampai di KLIA dan sampai rumah dalam pukul 11.30mlm, sebabnya singgah beli makanan.

Oklah mesti ramai yang ternanti-nanti jawapan Contes Teka Hari Lahir Ifah kan? tapi sedih betul takde seorang pun yang berjaya menjawab dengan tepat…huhuhu.

dan JAWAPAN kepada soalan Contes Teka Hari Lahir Ifah dilahirkan, adalah pada 05.03.1987

Memandangkan tidak ada seorang pun yang berjaya menjawab dengan tepat, maka dengan ini Contes Teka Hari Lahir Ifah di TUTUP.

Terima kasih pada semua yang sudi join contest ini, insyallah di lain masa boleh cuba lagi sekiranya ada Contest yang Yan buat nanti *ehek…rasanya ada kot*

Psstt!!! Tak dapat nak upload gambar sebab memory card kena virus trojan…huhuhu pastu handset pulak tetiba tak boleh guna *No network couverage* adakah handset Yan pun kena virus trojan?? ~~~ so takde gambar-gambar kat kampung yang boleh di sharekan, insyallah bila semuanya dah ok nanti Yan share ngan korang yea…

You Might Also Like

24 Replies to “Tiada pemenang untuk Contest Teka Hari Lahir Ifah”

    1. ha ye betul tu..masa baca komen pun nk tergelak sbb ayat kata sambut baru2 ini..sekali ramai yg teka tarikh akan datang…huhuhu

    1. akak, sipi x kira…hahaha sbb kata nak yg tepat je..takpe yan buat contest lain…heehe..klu kira yg sipi2 semua blh kira sipi2 kak…nnngggee~~~

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge