Yeay dapat header banner baru

yanmie 33

Salam semua, psstt!!! sila jeles baca tajuk entry nie yea…hehehe. Pagi tadi hati berbunga-bunga seronok dapat header baru, yang di hasilkan oleh Kozumi dalam masa 5 minit je, Jeles seh! 5 minit je design gambar macam nie, kalau Yan maunya tak 50 minit ke 5 jam…hahaha *sila gelak di situ*

Terima kasih Kak Yan ucapkan pada koz kerana sudi designkan banner tuk akak, akak suka sangat…lebih-lebih lagi tengok gambar Aiman yang tengah peace tu, bersesuaian lah pulak dengan Tag line akak ‘Ok Bah Kalau Kau’.

Nak tahu koz nie memang terer bab-bab grafik nie, Yan memang dah lama berkenan hasil sentuhan art dari dia, Kalau korang memang biasa berforum di forum komuniti Sepaku.net korang mesti kenal dengan koz, dan yang paling best tengok hasil-hasil seni dia kat  Sepaku Art dan Grafik, korang blh tengok jugak animasi makhluk mata seketul yang Yang suka sangat kat sana…hehehe

Yeayyyy…syioknyer tengok blog ada gambar anak-anak…hehehe, makin melekat rasanya duduk depan lappy nie…nnnggggeee~~~

Pssttt!!! Abang Edy…sila jangan jeles ok! designer sepaku buatkan banner nie..hhaha…

33 thoughts on “Yeay dapat header banner baru

  1. mantap ni yan.. hhihihihii.
    berseri2 trus blog ko ni..
    siap peace dgn cermin mata hitam lagi hihiihi
    ok bah kalau kau..

      1. jom, baby pun mau tngok aunty yan dia hihihihi..
        hihihi rindu sama kampung?? sama la kita hahahaha
        Aku, kau dan Allah SWT saja tau perasaan ku rindu dng kampung ngehehehehe

  2. jelez bin cemburu ni bah… kak Yan punya header gempak bah… hahaha… Loghat Sabah daus dapat A ke B ni… (kak Yan org Selangor kan…)
    .-= Daus´s last blog ..8 Senarai Blog WordPress Yang Aku Suka Baca =-.

      1. Mak oii… padahal kak Yan ada gtau Daus dua tiga kali dah yg kak Yan ni asal Sabah tp duk Selangor… hahaha…

        Patut r nama kak Yan ala2 stacy… hakhak…
        .-= Daus´s last blog ..8 Senarai Blog WordPress Yang Aku Suka Baca =-.

    1. salam lanz,

      tulah aku mmg perasan yg tu..tp ku tak reti nk naikkan sbb coding tuk top dan container xde..yg header nie pun aku men belasah je buh coding tu…hehe, nasib baik jadi.

      template yg nie mmg bogel lan..xde pape dlm dia..bnyk gak ku dh edit nie, tp tang container tu mmg dh buh tp x jadi..maybe ada silap mana2…ko tlg lah aku yea…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Blog hijau ini di review

Salam untuk semua, selamat berhujung minggu. Hari nie nak cerita pasal blog hijau nie kena review. Thanks pada Daus dan Mus kerana sudi review blog Hijau ini Terima kasih pada Daus kerana sudi review blog akak, tak sangka pulak blog akak boleh jadi pilihan daus untuk daus stick kat sini…hehehe, […]

Subscribe US Now