Salam semua, psstt!!! sila jeles baca tajuk entry nie yea…hehehe. Pagi tadi hati berbunga-bunga seronok dapat header baru, yang di hasilkan oleh Kozumi dalam masa 5 minit je, Jeles seh! 5 minit je design gambar macam nie, kalau Yan maunya tak 50 minit ke 5 jam…hahaha *sila gelak di situ*

Terima kasih Kak Yan ucapkan pada koz kerana sudi designkan banner tuk akak, akak suka sangat…lebih-lebih lagi tengok gambar Aiman yang tengah peace tu, bersesuaian lah pulak dengan Tag line akak ‘Ok Bah Kalau Kau’.

Nak tahu koz nie memang terer bab-bab grafik nie, Yan memang dah lama berkenan hasil sentuhan art dari dia, Kalau korang memang biasa berforum di forum komuniti Sepaku.net korang mesti kenal dengan koz, dan yang paling best tengok hasil-hasil seni dia kat  Sepaku Art dan Grafik, korang blh tengok jugak animasi makhluk mata seketul yang Yang suka sangat kat sana…hehehe

Yeayyyy…syioknyer tengok blog ada gambar anak-anak…hehehe, makin melekat rasanya duduk depan lappy nie…nnnggggeee~~~

Pssttt!!! Abang Edy…sila jangan jeles ok! designer sepaku buatkan banner nie..hhaha…