Salam semua, hari nie mood blogging agak down disebabkan entry “Perasan macam bagus je” syukur mood tersebut tak lama dan kembali ceria, terima kasih pada rakan-rakan yang memberi semangat dalam komen entry tersebut. Sayang u all….yelah korang yang lebih kenal Yan kan dari si pengirim email tu, kalau di lebih kenal Yan dia takkan hantar email macam tu..hem, dahlah malas nak cerita pasal dia. Yan maafkan je dia 🙂

Ok berita gembiranya, siang tadi blogwalking ke blog Aie aka Darkbatman, macam biasalah kan aie nie selalu buat contest, maklumlah orang banyak duit so tak salah kiranya dia berkongsi rezeki tersebut dengan peminat-peminatnya….eh peminat tu…eekekeke

So siang tadi memang ramai yang lepak blog aie (Darkbatman dot com), maklumlah nombor untuk di hit dah dekat-dekat, haruslah blog aie bizi, trafik mencanak 🙂 ehek…

Drag gambar ke New Tab untuk pemandangan yang lebih luas 🙂

Sekali ntah macam mana, Yan sekali buka je terus dapat hit no 22222, hahaha…yelahkan, orang lain siap berkampung dari pagi kat blog aie nak hit no tu, alih-alih Yan yang dapat…ehehe, dengan 1 kali buka je tu 🙂 itulah yang di namakan rezeki kan:) Thanks aie…RM30 tu milik aku, kang ku nak beli topup..ehehe

belum reda hit no 22222 tu, kini aie buat lagi untuk hit no  33333 dengan hadiah wang tunai Rm50.00 banyak jugak tu, bukannya susah pun cuma buka tutup je blog dia..ehehe..so kengkawan semua jom pi terjah blog aie..banyak ilmu, duit bersepah-sepah kat sana…hahaha

pssttt!! aie bak sini satus je aku nak, ku tau ko memang banyak duet weiii..hahaha

.

Update

tak sampai 1 minit publish entry nie, google bot dah datang crawl 🙂 ehek..saje kasik Aie jeles…wakaka 🙂

pssttt!! tajuk entry salah eja, terpaksa tukar memang ke menang tp link tak tukar sebanya google bot dah crawl..haha, laju betul google bot nie datang, tak dan nak edit-edit bagai..wakaka kena tunggu google bot datang balik crawl entry ini dengan tajuk entry yang dah diperbetul 🙂