Salam hujung minggu semua, wah tajuk entry Yan! sila jeles…hehhee, sejak akhir-akhir ini murah rezeki sungguh lah..adakah sebab rezeki anak-anak yang bakal bertambah, hahha gurau-gurau je 🙂

Pagi nie Yan dapat hit kaunter kat blog Zida, sebenarnya Zida nie baru je Yan kenal, dia ada hantar email melalui ruangan CONTAC ME bertanyakan pasal plugin wordpress, so semalam kami saling berbalas email, dan pagi nie cek email lagi sekali dan dia cakap dah berjaya install plugin tersebut dan ajak Yan join sekali untuk Giveaway dan Hit Kaunter kat blog dia. So Yan pun amiklah peluang Yang ada cuba hit kaunter di blog dia, dah syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, Yan dapat hit no 571871. Sila percaya yea..tengok gambar bawah okies 🙂

Korang kalau nak join Giveaway kat blog Zida pi lah terjah kat SINI yea, yang bestnya hadian barangan import dari obersea 🙂

So tunggu apa lagi, jom pakat ramai-ramai gi terjah 🙂 Klik SINI okies 🙂