Apa yang anda tahu tentang Darkbatman dot com

Salam semua, wah hari nie lambat sikit mengupdate blog sebabnya hari nie sibuk melayan karenah anak-anak, Entry pun asik tertangguh aje. Tu ha dalam draf ada je 15 entry menunggu untuk dipublish! wah!…hahhaa

Oklah tapi nak dahulukan entry yan ini, takut terlupa pulak kang melepas FULUS yang diberikan oleh En.Superman aka Aie budak bucuk…hahaha, jom layan entry Yan ini yea 🙂 thanks jugak dh invite aku join kontes ini 🙂 ai like!!

Apa yang anda tahu tentang Darkbatman dot com?

Setahu Yan blog Darkbatman dot com nie dimiliki oleh seorang anak teruna yang bernama zainal zuhry aka Mr superman vs darkbatman…hahaha, tapi Yan pelik napa dia guna jugak nama “seiryu” kt profile Geng Bloger dia, ntah ada apa dengan nama nie? *eh sori kalau salah eja, nak sebut tu pun tergeliat lidah Yan* hahaha, Oklah detik perkenalan dengan si Darkbatman nie pulak masa dia guna blogspot lagi, biasalah sapa menyapa di ruangan shoutbox. memula dia yang tegur aka ngorat Yan *ehehe..boleh pakai ke ayat nie?* lepas tu Yan buat kunjugan balas, entah macam mana terasa ada keserasian *maksudnya berkawan ok!*.

Tak cukup sembang di Shoutbox kami YM pulak *hahaha korang jangan buat gosip yea* kami sembang macam orang dah kenal lama, pedahal baru kenal 5 minit tu, maybe sebab kami sebaya tu pasal otak pun sama boleh gurau2 boleh menbodoh-bodoh je..hahaha.

Ok now nak cerita pasal blog Darkbatman dot com pulak, blog ini Yan tau lebih awal dari kawan-kawan yang lain, sebelum loncing lagi Yan dah tau pasal kewujudan blog ini, tapi Yan senyap-senyap aje sebab time tu belum dapat permission dari Tuan Tanah, tu pun hampir terbengkalai jugak sebabnya blog Darkbatman dot com hampir di anak tirikan olehnya..hahaa betulkan?? Yan tak tau camne dia boleh terbuka pintu hati gi mengerjakan blog dotcom dia nie…hahaha.

Yang pasti bila ada aje masalah-masalah teknikal pasal blog Darkbatman dot com dia nie Yanlah antara orang yang dicari olehnya..wah! macam hebat je Yan nie kan…ekeekeke 🙂 takpe sharing is caring

Berkenaan pulak dengan isi-isi blog Darkbatman dot com memang semestinya Da Bomb! Yan sendiri pun memang jarang sekali mengarang ayat berjela-jela, fuh tabik spring! dah tu sehari maunya 2-3 entry di publish, tapi lately macam dah kurang sikit..napa ek? sila jawab..hahaa Yan tanya balik nie 🙂

pstt!! nak tau jugakkan, blog Darkbatman dot com siap ada ruangan Exercise Vs Fitness lagi uuu, maklumlah si Darkbatman nie Part time Fitness Trainer, tu pasal badan dia ramping berketul je tu 🙂

Sila percaya ok gambar atas tu adalah gambar si Darkbatman yang berketul-ketul badannya, Yan pasti ramai orang laki nak macam nie…ekekkee *Ko jangan terlebih perasan pulak ok*

Dan Blog Darkbatman dot com jugak yang bestnya ada je tips-tips dan tutorial untuk bloggers, memang si Darkbatman nie tak kedekut ilmu, dia berhempas pulas tu mengarang Entry agar dapat dikongsi bersama. Thanks, ada jugak yang Yan sedut dari sini.

Wah…rasanya dah berjela-jela nie, Yan takut si Darkbatman tak larat kang baca entry Yan nie..ehehe, ko baca yang nie jelah yea…kalau tak cukup ko bagitau aku kasik up lagi…hahahha.

Psstt!! pada sesiapa yang nak menyertai Contest Apa yang anda tahu tentang Darkbatman dot com boleh klik SINI, senang aje pun caranya, boleh refer kat link yang Yan kasik tadi. So apa tunggu lagi..jom kita pakat meriahkan Contest Apa yang anda tahu tentang Darkbatman dot com, kalah menang lain cerita *ayat aku nie memang nak kena tukarlah…asek tak menang je nie..hahha*

You Might Also Like

36 Replies to “Apa yang anda tahu tentang Darkbatman dot com”

  1. This is actually my first time here, truly good looking blog. I discovered lots of fascinating stuff within your weblog particularly it is discussion. From all the comments on your content articles, it seems like this is really a very popular web site. Keep up the great function.

    1. hahaha kak…jgnlah sampai tergoda, tu x tgk lg tuan pnya bdn…hensem kak..ekeke, tau dia baca komen nie..mesti sengih je dia..hahha 🙂

  2. auwwww! bape pack tu yan…grrrrrr! tetiba mata jadi rabun kejap.. 😛 tahniah kerana menjoinkan diri semoga anda berjaya..tu owner dah cakap diperhatikan dah tu.. 🙂
    .-= cikmin´s last blog ..Lelaki Botak Seksi..auwww! =-.

    1. kak…sila jgn buat2 rabun, dada berktul pun sama cam kepala botak gak seksi..hahhaa.

      yeay yelah aie kata diperhatikan tu, jgn pasnie dia buat bodoh je..hahaha

    1. owh dh jawab sini…ehehe…ko mmglah patut income lebat je, patut ko ckp nk kira duit td..haha, wei aku nak minta 1 ribu boleh? mau tambah beli bekberi…wwakakkaa

    1. hahhaa..yes2 mantap yea..ekeke perasan sudah nie 🙂 memang bnyk wei aku tau pasal blog ko, tapi xnk citer semua kang abis kantoi ngan awek-awek…hahhaa aku pun tau kaver gak weiii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge